Bulletin k utkání #25
2. kolo PD: SOKOLI Pardubice
31 400 korun: Tolik Hattrick vystřílel Společnosti pro ranou péči

31 400 korun: Tolik Hattrick vystřílel Společnosti pro ranou péči

Stejně jako v minulé sezóně pokračuje charitativní projekt Hattrick srdcem, který pomáhá potřebným. A jeho hlavním adresátem opět je Společnost pro ranou péči, jíž brněnští florbalisté vystříleli v základní části přes jednatřicet tisíc korun.

Oficiální předání šeku se konalo při jednom z domácích utkání play-down, v němž Hattrick hostil Českou Lípu. Za Společnost pro ranou péči převzala šek fundraiserka organizace Irena Jelínková z rukou prezidenta klubu Dana Koubka. „Hráčům a fanouškům Hattricku Brno bychom chtěli poděkovat za tuto krásnou podporu,” začala Jelínková, zatímco pohledem pokynula k částce 31 400 korun. 

Celková hodnota daru se počítala ze vstřelených gólů a bodů, které nasbíral tým do tabulky Livesport Superligy. Za každou trefu se přičítaly dvě stovky, jednotlivé body pak zvyšovaly částku o tisíc korun. V součtu s předchozí sezónou vybojoval Hattrick rané péči již více jak sedmdesát tisíc, jež putovaly na pomoc dětem s postižením zraku i dalšími zdravotními komplikacemi.

„Je to skvělé, že projekt Hattrick srdcem už druhým rokem podporuje Společnost pro ranou péči. Zachovává jí věrnost, čehož si ceníme – obzvláště v těchto nelehkých dobách,” vyzdvihla Jelínková. Celé poděkování fundraiserky nadace najdete v příspěvku níže. Bližší informace o projektu Hattrick srdcem přinášíme ZDE.

Přispět můžete i vy. Chcete-li darovat anonymně, můžete zaslat libovolnou částku na účet brněnské pobočky Společnosti pro ranou péči, číslo účtu: 213258785/0300. Děkujeme, že jste s námi a pomáháte dětem k lepšímu startu do života.

Slovo Ireny Jelínkové

Zpět na úvod