Bulletin k utkání #25
2. kolo PD: SOKOLI Pardubice
Přijďte znovu na Majlont! O víkendu hraje Hattrick doma

Přijďte znovu na Majlont! O víkendu hraje Hattrick doma

Blíží se návrat na domácí hřiště. Ve druhém kole play-down pokračují florbalisté Hattricku, kteří se o tomto víkendu představí proti Pardubicím. Dojděte brněnské hráče podpořit i vy přímo do sportovní haly v Maloměřicích.

Výsledky ze základní části Livesport Superligy poslaly Hattrick do bojů o záchranu. V nich sice na první pokus nestačili České Lípě, teď ale mají šanci na reparát s Pardubicemi. A to rovnou na domácí půdě, kam se elitní florbal vrací po třech týdnech.

Minulý víkend odstartovalo druhé kolo play-down proti Sokolům dvěma různými zápasy. Nejdříve svěřenci kouče Jana Niznera dosáhli na skvělou výhru 7:4, hlavně díky výborné druhé třetině. Následující duel ovšem urval až v nájezdech soupeř, a tak platí remíza 1:1 na utkání.

Doma však může být Hattrick hodně nebezpečný. Vždyť naposledy si Pardubice z Maloměřic neodvezly ani bod potom, co schytaly prohru 2:3. Tehdy úřadovala především mladá lajna Brňanů v čele s gólovými střelci Šimonem Hronkem a Matějem Bednářem.

Fanoušci přitom udělali při předchozích utkáních play-down fantastickou atmosféru. „Na domácích zápasech s Lípou byla plná hala a diváci byli neuvěřitelní. Proto doufám, že přijdou znovu a poženou nás k výhře. Jsou pro nás takovým šestým hráčem na hřišti,” řekl útočník Lukáš Kučera.

Zavítáte na klíčové bitvy ročníku i vy? Hattrick hraje doma s Pardubicemi o víkendu 26. a 27. března, oba dny od 17.30. A pokud dvakrát zvítězí, zajistí si mečbol do dalšího průběhu série. Přidejte se k oficiální facebookové události ZDE a dejte vědět, že ve sportovní hale Maloměřice chybět nebudete!

Zpět na úvod