Bulletin k utkání #10
Pohár Českého florbalu 2021: Start98 Kunratice
Pohár: začíná boj o postup, do Brna přijíždí Start98

Pohár: začíná boj o postup, do Brna přijíždí Start98

Začátek Poháru Českého florbalu je tady. Florbalisté Hattricku doma přivítají Start98 v boji o první body do tabulky vrcholové části. Brňané půjdou do utkání v maximální síle a věří, že si připíše důležitý úspěch.

Pro Hattrick jsou hráči Startu98 klasickým rivalem z dob první ligy. Obě mužstva odehrála spoustu kvalitních utkání, přičemž drtivá většina z nich dopadla vítězně pro jihomoravský mančaft. Podobně tomu bylo i před rokem, kdy v pohárové skupině porazil Hattrick svého soupeře 13:2.

„Jdeme do utkání v plné sestavě. Je to pro nás první zápas od konce superligy a chceme aplikovat to, čemu jsme se věnovali na soustředění. Věřím, že budeme hladoví a zvítězíme,“ řekl hlavní kouč Hattricku Marek Fiala.

vVelkou výhodou je to, že na duel opět mohou zavítat také fanoušci. Jednotné vstupné bude v hodnotě 50 Kč a lístky bude možné zakoupit přímo u vchodu do haly před zápasem. Pro všechny diváky ale zároveň platí, že vzhledem k nařízení vlády musí splňovat některou z podmínek, jež přinášíme v tabulce níže.

Jak střetnutí nakonec dopadne? Sledovat ho můžete sledovat v neděli 15. srpna od 17 hodin, jeho dějištěm bude sportovní hala v Maloměřicích. Facebookovou událost najdete ZDE, digitální bulletin ZDE.

Podmínky pro vstup diváků na zápas:
Negativní výsledek RT-PCR testu ne starší 7 dní,
Negativní antigenní test ne starší 72 hodin,
Absolvované očkování proti onemocnění covid-19: od aplikace 2. dávky očkovací látky v případě dvoudávkového schématu uplynulo nejméně 14 dní / od aplikace dávky očkovací látky v případě jednodávkového schématu nejméně 14 dní,
Doklad (lékařská zpráva) o laboratorně potvrzeném onemocnění covid-19, ne starší než 180 dní,
+ Diváci mají kromě toho povinnost mít po dobu utkání nasazenou ochranu úst = respirátor.
Zpět na úvod