Bulletin k utkání #10
Pohár Českého florbalu 2021: Start98 Kunratice
Objevuj Brno s Hattrickem: začíná hlasování o super ceny!

Objevuj Brno s Hattrickem: začíná hlasování o super ceny!

Startuje klíčová část soutěže o zážitek, který se nemusí jen tak opakovat! Na facebooku začíná hlasování v rámci Objevuj Brno s Hattrickem, kde je hlavní cenou účast na superligovém zápase po boku trenéra a celého A-týmu.

Během jara měli členové klubu šanci navštívit řadu míst, která měla spojitost s Brnem a odpovědět na sérii otázek. Úspěšné řešitele z první části soutěže nyní postupně představíme na klubovém facebooku, kde budou bojovat o vaše lajky.

Soutěžící, jehož příspěvek s fotkami z míst bude mít nejvyšší počet reakcí, potom dosáhne na hlavní cenu – zážitek v podobě superligového dne s hráči a trenéry Hattricku. Ani účastníci, kteří skončí další v pořadí, však nemusí věšet hlavu. Pro ně budou připraveny ceny z oficiálního fanshopu klubu, což se na prahu nové sezóny určitě bude hodit!

Fotografie uvidíte na facebooku mezi pondělím 9. srpna a pátkem 13. srpna. Jednotlivé příspěvky se zároveň budou objevovat i zde v článku, kde tak najdete naše cestovatele po brněnských pamětihodnostech hezky pohromadě. Hlasování bude probíhat až do konce srpna, uzávěrka hlasů připadá na úterý 31. srpna ve 23:00.

Zapojte se do soutěže, hlasujte pro své favority a rozhodněte, kdo se zažije Livesport Superligu přímo na vlastní kůži!

Natálie Jabůrková

Karel Weiss

Šimon a Vojta Jonášovi

Maxim Bluschke

Ludmila Weissová

Zpět na úvod