Bulletin k utkání #10
Pohár Českého florbalu 2021: Start98 Kunratice
Souhrn: co dokázal Hattrick na Prague Games 2021?

Souhrn: co dokázal Hattrick na Prague Games 2021?

Letní sezóna nabídla další významnou akcí. Hattrick vyslal šestici družstev na prestižní Prague Games, kde se rozhodně v žádné kategorii neztratil. Výprava se dokonce vrátila do Brna s medailemi! Zjistěte, jak se dařilo jednotlivým týmům.

Nejlepší výsledek si připsaly žákyně Hattricku G14, které postoupily až nadosah finále. Brněnské hráčky skončily druhé v základní skupině, když nestačily pouze na suverénní Chodov 3:4. I to však znamenalo super umístění a výhodnou pozici do play-off.

Ve vyřazovací části si Hattrick G14 poradil ve velkém dramatu se Startem98. Jediný gól dávala Vanda Pavlíková a dala týmu jistotu, že dosáhne na medaili. O tom, že půjde o bronz, rozhodlo semifinále proti Chodovu. Ani napodruhé se Hattricku nepodařilo silného soupeře překonat, nicméně s výsledkem mohl být nadmíru spokojený.

Družstvo tak navázalo na bronz dívčího výběru G13 na nedávném Brno Open Game a ukázalo, že klub je v této věkové kategorii velice silný.

Do čtvrtfinále dokráčel Hattrick B12, jenž sice skončil ve skupině až čtvrtý, ale potom se rozjel k fantastickým výsledkům. V prvním kole play-off zdolal 4:3 Chodov díky obratu z 1:3 a ukázal obrovskou morální sílu. Lauf si B12 udrželi také do následujícího souboje, v němž znovu otáčeli z 1:2 na 3:2 proti Mladé Boleslavi.

Neskutečné tažení Hattricku stopli až Black Angels a přiřkli Brnu místo mezi nejlepší osmičkou. Vzhledem k obsazení turnaje a předvedeným výkonům ovšem šlo o vynikající představení.

Výsledkově slušnou skupinu odehrál Hattrick B18 s bilancí šesti bodů. Jediný soupeř, na něhož Brňané nestačili, byli lotyšští Pierigas United. Nad Českými Budějovicemi a Slavií Plzeň však bodovali naplno. Hattrick zároveň obstál také v úvodním kole play-off v derby s Gullivers 2:1 a mířil do osmifinále. Mezi elitní šestnáctkou ovšem zaváhal Hattrick proti Ústí.

Start do vyřazovací fáze byl nad síly Hattricku B14. Ve skupině zaznamenal jasnou výhru nad Mladou Boleslaví White, jenže potom nestačil na Spartu ani Black Angels. V play-off potom vypadl s Gullivers, kteří si již během prvního dějství udělali nadějný náskok.

Vítězství se naneštěstí nedočkal výběr Hattrick B16. Ve skupině byl na páté příčce a v boji o postup podlehl Galaxy Team BB.

Mix v kategorii U10 odehrál během turnaje řadu skvělých utkání. Každý den se obměňovalo složení skupin a soupeřů, na které Hattrick narazil. Získal tak řadu zkušeností v různých herních situacích, což hráčům i hráčkám pomůže v rozvoji do budoucna.

Zpět na úvod