Bulletin k utkání #27
Pohár ČF: AC Sparta Praha
TELEVIZE SPOLU: Sestry Schindlerovy spolu v jednom týmu! Jak se těší?

TELEVIZE SPOLU: Sestry Schindlerovy spolu v jednom týmu! Jak se těší?

Se zajímavým oživením přichází ženy Hattricku před novou sezónou. Vedle Michaely Schindlerové bude nastupovat její mladší sestra Vendula, která přichází z ostravského FBC. Sourozenecká vazba ale bude vzkvétat nejen mezi mantinely. Více v rozhovoru, který si exkluzivně připravila TELEVIZE SPOLU.

Obě hráčky se zároveň zapojí do trénování mladých dívčích nadějí. „Původem jsme z Krnova a delší dobu jsme hrály v Opavě, protože v Krnově nebyl ženský tým. A ségra tím, že byla lepší, tak se dostala do Ostravy a já si dva tři roky zpátky řekla, že bych chtěla nějakou změnu,” vysvětluje Michaela, starší ze sesterského dua. Přišel tak přestup přes Torpedo Havířov do Hattricku.

Co se týče Venduly, do Brna ji přivedla vysoká škola. „Rozhodovala jsem se, který tým si ve městě zvolím. A vzhledem k tomu, že sestra právě už rok hraje v Hattricku, tak volba byla víceméně jasná,” potvrzuje hráčka s extraligovými zkušenostmi.

Co všechno na sebe obě sestry v zajímavém dvojrozhovoru prozradily? Sledujte celou epizodu pořadu Otazník, kterou natočil náš mediální partner TELEVIZE SPOLU.

Zpět na úvod