Bulletin k utkání #27
Pohár ČF: AC Sparta Praha
Krásný vstup do sezóny! Hattrick rozstřílel Aligators

Krásný vstup do sezóny! Hattrick rozstřílel Aligators

Moment, na který se dlouho čekalo, dopadl nejlepším možným způsobem. Hattrick vstoupil do nového ročníku úspěchem a na úvod vrcholové skupiny poháru zničil Aligators. I když soupeř skóroval jako první, Jihomoravané drtivě otočili a uspěli šestigólovým rozdílem.

FBŠ Hattrick Brno – Aligators 8:2 (2:1, 2:0, 4:1)

Do zápasu naskočil jako brankářská jednička Zdeněk Raška, jehož na lavičce doplnil jako náhradník Ondřej Kolajta. První obranu vytvořili Tadeáš Gryc a Jonáš Kůra, přičemž startovací ofenzivní formaci sestavili René Slezák, Lukáš Vlach a Vít Máček.

Brňané začali pohár vítězstvím 8:2 v domácím prostředí. Před solidní kulisou 113 fanoušků se tak dostal Hattrick aspoň prozatím do čela vrcholové skupiny, když o skóre přeskočil Spartu. Na první úspěch kromě Aligators čekají ještě florbalisté Chodova.

Aligators přitom měli vydařenější vstup do duelu, když ve čtvrté minutě otevřeli skóre zásluhou Mikuláše Svobody. Zbytek první třetiny ale Hattrick zvládl a otočil na 2:1. Po dvou dějstvích už vedl domácí mančaft 4:1, z toho dvakrát proměnil přesilovou hru.

Diváci navíc viděli i jedno trestné střílení na obou stranách. Nikolas Zouhar ani Pavel Zbořil však v poslední desetiminutovce neobstáli. Každopádně Hattrick to vzhledem k celkovému výsledku nemuselo mrzet, jelikož manko aligátorů už bylo příliš vysoké.

Dvě branky zaznamenali z kádru Hatricku Jonáš Kůra (2+1) a Zouhar (2+0). Bodově jim potom sekundoval Matěj Bednář, jenž měl bilanci 1+1 a předvedl parádní akci v podobě trefy na finálních 8:2. Nejen díky tomu byl vyhlášen nejlepším hráčem zápasu.

Další utkání v soutěži čeká Brno v úterý 16. srpna. Svěřenci trenéra Simona Šišky se představí na Jižním Městě, kde absolvují bitvu s Chodovem. Závěr vrcholové skupiny přijde v neděli 21. srpna opět doma od 16.00, a to proti Spartě.

Utkání jste mohli sledovat pomocí těchto odkazů: VIDEOPŘENOS, TEXTOVÝ ONLINE, DIGITÁLNÍ BULLETIN.

Statistiky utkání

Branky a nahrávky: 12. Sládeček (Kůra J.), 18. Morávek (Bednář), 29. Zouhar (Fuchs), 32. Kůra J. (Brom), 53. Zouhar (Kůra M.), 54. Gryc, 57. Kůra J. (Slezák), 58. Bednář (Dvořák) – 4. Svoboda (Jedlička), 42. Chmela (Svoboda). Rozhodčí: Tomáš Fuciman, Pavel Urbánek. Vyloučení: 1:3. Využití: 2:0. Diváků: 113.

Sestavy

HattrickAligators
Raška (Kolajta) – Gryc, Kůra J., Kůra M., Sládeček, Suk, Hájek – Slezák, Vlach, Máček – Brom, Fuchs, Zouhar – Morávek, Bednář, Dvořák – David, Jelínek, RadaProkeš (Rychlý) – Lorenc, Hos, Klimeš, Chmela – Zbořil, Dlouhý, Král – Svoboda, Líznar, Jedlička – Gremmel, Popovský, Konstant


Zpět na úvod