Bulletin k utkání #27
Pohár ČF: AC Sparta Praha
Šiška po Aligators: Zápas splnil očekávání, byla i dobrá produktivita

Šiška po Aligators: Zápas splnil očekávání, byla i dobrá produktivita

Premiérový zápas nové sezóny se vyvedl dokonale. Florbalisté Hattricku nedali šanci Aligators a dostali se do čela vrcholové skupiny poháru. Za utkáním se ohlížel trenér Simon Šiška, který ocenil výkon svého mužstva.

„Zápas v podstatě splnil to, co jsme očekávali. Na hřišti se objevovaly věci, které jsme chtěli. Jen je potřebujeme ještě trochu dopilovat a v některých detailech zlepšit,” uvědomuje si Šiška. Pro něj přitom šlo o vůbec první soutěžní duel coby v roli hlavního trenéra A-týmu Hattricku.

„Asi jsem nad tím nijak speciálně nepřemýšlel. Utkání jsem bral jako každé jiné kdykoliv předtím. Začínám v klubu svůj šestý rok, takže jsem se neobvykle necítil,” přiznává brněnský lodivod. Celý rozhovor sledujte ve videu níže.

K měření sil se vyjádřil také trenér Aligators Patrik Procházka. „Soupeř měl svoji kvalitu, kterou potvrdil a věděli jsme o ni. Věděli jsme, že budeme muset dobře a precizně bránit, jenže to se nám dařilo jen prvních deset minut,” zmiňuje trenér hostů. Následně aligátoři odešli fyzicky a Brňané kontrolovali vývoj střetnutí.

Další pohárové představení čeká Hattrick už v úterý 16. srpna. Šiškova družina pojede na Jižní Město, kde od 19.15 půjde do měření sil se superligovým Chodovem.

Zpět na úvod