Bulletin k utkání #12
3. kolo: FbŠ Bohemians
Končí velká osobnost. Luďa si zaslouží obrovské uznání, hlásí vedení klubu

Končí velká osobnost. Luďa si zaslouží obrovské uznání, hlásí vedení klubu

Kariéru uzavírá velká osobnost, která ovlivnila nejen celý brněnský florbal. S aktivním působením se loučí Luděk Ondráček, který byl vždy příkladem obětavého a poctivého hráče. Management klubu Ondráčkovi děkuje za skvělý přístup a odvedenou práci, díky níž se zapsal do historie Hattricku.

„Luděk Ondráček je spojován s érou Hattricku, kdy se klubu začalo dařit po všech stránkách. Jde o dobu, kdy přicházeli kvalitní trenéři a dařilo se napříč všemi soutěžemi, včetně postupu do superligy,“ popisuje prezident Hattricku Dan Koubek. A vyzdvihuje, že právě Ondráček měl na vzestup klubu zásadní vliv. „Jeho jméno bude už navždy spojeno s tím, že jsme nejvyšší soutěž vybojovali. On je pod tímto úspěchem nesmazatelně podepsaný,“ oceňuje Koubek.

Ondráček působil v Hattricku od roku 2018. O rok později se s týmem už připravoval na premiérový ročník klubu v Livesport Superlize. „Je velká škoda, že nezažil kompletní sezónu v superlize, protože obě skončily předčasně. Nepovedl se ani postup do play-off, na druhou stranu ale odvedl neuvěřitelný kus práce,“ podotýká Koubek.

Legenda klubu zároveň může být i nadále příkladem. „A to nejen z pohledu, že skvěle hrál florbal a je dobrý člověk. Jeho přístup totiž může být cestou a vzorem pro každého mladého hráče. Jak se soustředil na zápas, jak se připravoval a na hřišti vždy odevzdal maximum. Dokázal si v životě udělat místo pro sport, proto vydržel u elitního florbalu tak dlouho,“ zmiňuje prezident Hattricku.

„Nezbývá nám než Luďkovi za všechno poděkovat. Za to, co pro nás udělal, a popřát mu hodně štěstí v nové etapě života, která pro něj bude ještě důležitější než ta sportovní,“ dodává Koubek.

Velkou poklonu vysekl Ondráčkovi také trenér Marek Fiala. „Z našeho týmu odešla osobnost a legenda nejen brněnského florbalu. Chytrý a přemýšlivý hráč s obrovským čichem na góly. A co je nejdůležitější – s konstantně vysokou výkonností,“ shrnuje kouč Brňanů. V rozhodujících momentech na hřišti jednoznačně nenahraditelný hráč.

„Za to, co odvedl pro brněnský florbal, si zaslouží největší uznání a pohodovou sportovní penzi,“ doplňuje Fiala. I pro něj byla velká zkušenost mít takového člověka v týmu. „Pro mladší kluky obrovská škola. Přeji Luďovi jen to nejlepší a věřím, že se naše cesty budou protínat i nadále,“ uzavírá trenér.

Zpět na úvod