Bulletin k utkání #12
3. kolo: FbŠ Bohemians
Hattrick Talk: Ondráček mluví o konci kariéry

Hattrick Talk: Ondráček mluví o konci kariéry

Původně chtěl ještě pokračovat, situace ale dopadla jinak. Zkušený Luděk Ondráček do další florbalové sezóny již nezasáhne potom, co ukončil aktivní kariéru. O svém rozhodnutí, kariéře, nejrychlejším gólu na světě či postupu do superligy mluvil v nejnovějším díle klubového pořadu Hattrick Talk.

„Hattrick pro mě byl nový start, nová výzva. Kejda nás namotával, ať přestoupíme a postoupíme s klubem do superligy. Přišli jsme, povedlo se,“ vzpomíná Ondráček na začátek éry v Hattricku Brno. Právě v tomto dresu svoji bohatou kariéru také nedávno ukončil.

„Ještě před loňskou sezónou, když jsme se s manželkou domlouvali, jestli budu ještě rok pokračovat, tak jsem si v duchu říkal, že bych mohl zvládnout roky dva. Jelikož mám na zádech 36, mohl bych skončit v šestatřiceti letech. Ale nedopadlo to tak,“ směje se Ondráček.

Pusťte si kompletní epizodu klubové talkshow Hattrick Talk, ve které byl hostem právě Luděk Ondráček! Za prostory k natáčení vděčíme OREA Congress Hotel Brno, jemuž tímto děkujeme a těšíme se na další spolupráci. Fantastické technické zpracování je zásluhou vypůjčené fototechniky od společnosti FOTORI. Děkujeme!

Podcast postupně přidáváme i na další platformy:

Anchor | Spotify | Apple Podcasts | Google Podcasts

Zpět na úvod