Bulletin k utkání #12
3. kolo: FbŠ Bohemians
Sdílejte i vy své zážitky na naší stránce Hattrick Life!

Sdílejte i vy své zážitky na naší stránce Hattrick Life!

Zážitky s naším klubem jsou neopakovatelné a je jich celá spousta. Proto vzniká prostor nazvaný jako Hattrick Life, kde je můžeme všichni bez omezení sdílet. Posílejte své zážitky na mima@hattrick-brno.cz, odkud je publikujeme na této stránce. Nejlepší příspěvky navíc zveřejníme na sociálních sítích Hattricku Brno!

Náš florbalový klub Hattrick Brno není jen o elitních zápasech mužů. Máme spoustu členů, jejichž počty jdou do řádů stovek, a každý z nich má své zážitky s Hattrickem. Platforma Hattrick Life je určena pro všechny, kteří mají s klubem něco společného, mají ho rádi a chtějí se o své momenty podělit.

Pokud máte jakékoliv video, foto, text nebo jiný příspěvek, nebojte se ho poslat na e-mail mima@hattrick-brno.cz, odkud bude následně přidán. Přispět může hráč, trenér, fanoušek nebo kdokoliv další. Stačí stručný, klidně heslovitý popis toho, co zaslaný příspěvek představuje a kdo je jeho autorem. Fantazii se meze rozhodně nekladou a každý může přidat to, co je pro něj osobité a důležité.

Na pár příkladů, jak mohou příspěvky vypadat, se podívejte níže nebo přímo na oficiální stránce Hattrick Life ZDE. Nejlepší z nich zveřejníme i na oficiálních sociálních sítích Hattricku Brno!

Zpět na úvod