Bulletin k utkání #61
16. kolo 1LM: vs. Bulldogs
Gólová bouře proti Světlé nad Sázavou! Ženy rivalkám nasázely sedmičku

Gólová bouře proti Světlé nad Sázavou! Ženy rivalkám nasázely sedmičku

Perfektní skóre zaznamenaly ženy Hattricku! Utkání první ligy žen – východ jim vyšlo 7:0, když se trefily hned pětkrát ve třetí třetině.

FBŠ Hummel Hattrick Brno – Sklo Bohemia Světlá n/S 7:0 (0:0, 2:0, 5:0)

Holky Hattricku měly za cíl napravit sobotní ztrátu s Kutnou Horou, která nad Brňankami uspěla 2:1. Nicméně také proti Světlé nad Sázavou vypadal výsledek dlouho hodně těsně a nezdálo se, že by Hattrick byl na hřišti silnějším. I proto nenabídla první třetina ani jeden gól.

Po přestávce se situace sice o něco zlepšila, obě brankářky však zůstávaly stále bezchybné. Klíčovými se staly poslední minuty dějství, během nichž prolomily neprůstřelnost hostující defenzivy Barbora Soušková a Zuzana Wilczek. Do kabin tak odcházely Jihomoravanky ve znatelně pozitivnějším rozpoložení a věřily, že už mohou výsledek dotáhnout podle svých plánů.

Hattrick ovšem asi netušil, jak se ještě střelecky rozjede. Jako důležitá se ukázala trefa Šárky Zhébalové ze 45. minuty na 3:0, která FBŠ ještě více uklidnila. Světlá navíc v dalších okamžicích dovolila Brnu nastřílet ještě sadu čtyř gólů, jež zlomeného soupeře definitivně srazily.

Svěřenkyně trenérů Tomáše Skláře a Petra Raidy díky tomu uspěly 7:0 a v tabulce si přilepšily na 12 bodů. Sedmé sice zůstávají holky Hattricku i nadále, na šestý Hradec Králové jim ale chybí pouhé tři body. Jak budou dostihy v kompletním pořadí pokračovat, napoví i následující dvojzápas o víkendu 9. a 10. prosince. Ten se opět uskuteční doma a Brňanky při něm přivítají Dačice a SK Jihlava.

Statistiky utkání

Branky a nahrávky: 38. Soušková, 39. Wilczek, 45. Zhébalová (Mášová), 50. Zhébalová, 57. Zhébalová, 57. Soušková (Mášová), 58. Souralová. Trestné minuty: 2:6. Využití přesilovek: 0:0. Střely: 23:14. Diváků: 85. Odkazy k utkání: VIDEOPŘENOS, TEXTOVÝ ONLINE, DIGITÁLNÍ BULLETIN.

Sestavy

HattrickSvětlá n/S
Vanďurková – Skřivánková, Rozenbergová V., Růžičková, Soušková, Václavíková – Souralová, Wilczek, Hyksová – Praxová, Brančíková, Zhébalová, Slováková (C), Skořinská, Mášová, Rozenbergová K., RochowanskáBláhová – Kudlová, Beránková, Bartošková, Vašková – Stránská, Doležalová, Tichá – Císařová, Franclová, Hermannová, Hartlová, Rousková, Sýkorová

Pozápasové rozhovory

Zpět na úvod