Bulletin k utkání #61
16. kolo 1LM: vs. Bulldogs
Závěr ustála Kutná Hora, holky Hattricku jí podlehly 1:2

Závěr ustála Kutná Hora, holky Hattricku jí podlehly 1:2

Dlouho očekávaný souboj nedopadl podle představ. Holky Hattricku v 11. kole první ligy žen – východ prohrály doma s Kutnou Horou, která uštědřila Brňankám lekci z efektivity. Z jihomoravské půdy si odvezly výhru 2:1, přestože v závěru čelily obrovskému tlaku Hattricku.

FBŠ Hummel Hattrick Brno – FBC Kutná Hora 1:2 (0:1, 0:1, 1:0)

Přestože v tabulce oba týmy dělilo šest bodů, Hattrick se soupeře nikterak nezalekl. Zkraje první třetiny ho nastartovalo také brzké vyloučení hostů, z něhož ovšem gól nevytěžil. Naopak se dařilo trestat Kutné Hoře, jež v deváté minutě otevřela skóre utkání.

Brňanky se snažily s průběžným stavem něco udělat, jenže i když vyprodukovaly dobré střely, gólmanka Lucie Petráková si s nimi vždy poradila. Kutná Hora navíc opět udeřila v prostředním dějství a získala na svoji stranu náskok 2:0. Hattrick tak dostal další varování, že musí začít proměňovat šance, jinak bude zle.

Třetí část zahrály holky Hattricku v dobrém tempu, ale na gól se dost nadřely. Na kontaktní rozdíl se dostaly ve 44. minutě díky Lindě Hyksové, přičemž následoval tlak v dalších minutách. Střelkyně první brněnské branky posléze měla ještě samostatný únik, z něhož však nevyrovnala a tuhý boj o vyrovnání pokračoval.

Postupem času nápor sílil. Hattrick se až do posledních sekund snažil najít skulinku, kterou by protlačil míček za brankovou čáru, jenže neúspěšně. Středočeský tým si připsal výhru 2:1, a tak Brno zůstalo na sedmé příčce první ligy žen – východ. Možnost napravit porážku přijde v neděli 26. listopadu, kdy FBŠ završí domácí dvojkolo se Světlou nad Sázavou.

Statistiky utkání

Branky a nahrávky: 44. Hyksová (Wilczek) – 9. Trpišovská, 33. Dubská N. (Knížová). Trestné minuty: 2:6. Využití přesilovek: 0:0. Střely: 23:14. Diváků: 82. Odkazy k utkání: VIDEOPŘENOS, TEXTOVÝ ONLINE.

HattrickKutná Hora
Vanďurková – Skřivánková, Rozenbergová V., Růžičková, Soušková – Hyksová, Wilczek, Souralová – Praxová, Brančíková, Zhébalová, Slováková, Skořinská, Mášová, Rozenbergová K.Petráková (Melicharová) – Ašenbrennerová, Knížová, Heblíková, Moravcová, Němcová, Voldřichová – Beranová, Dubská M., Dubská N. – Venclová, Trpišovská, Spěváčková – Helclová, Jiroudková, Forštová – Labudová, Výborná

Pozápasové rozhovory

Sestřih utkání

Zpět na úvod