Bulletin k utkání #50
Play-off: Hattrick vs. Butchis
Sezóna Hattricku končí, zastavil ji v semifinále Butchis

Sezóna Hattricku končí, zastavil ji v semifinále Butchis

Klíčové měření sil dopadlo neúspěchem pro florbalisty Hattricku Brno. Ve třetím semifinále první ligy podlehli Butchis, který tak postupuje v nejkratší možné době.

FBŠ Hummel Hattrick Brno – BUTCHIS 3:7 (2:1, 1:2, 0:4)

Do zahajovací sestavy nasadil kouč Simon Šiška jako brankáře Ondřeje Kolajtu. Pro něj zároveň šlo o teprve druhý start od úvodní minuty v letošním play-off. Jinak zůstal line-up beze změny.

Hattrick naskočil do utkání skutečně svědomitě a Butchis se jen stěží dostával do lepších příležitostí. Brňanům navíc stačilo necelých pět minut, aby otevřeli skóre duelu zásluhou juniora Michala Malce. Pro mladého florbalistu šlo již o čtvrtou branku a sedmý bod ve vyřazovací fázi soutěže.

Situaci vypadala pro domácí ještě veseleji o minutku později, kdy zvyšoval na 2:0 Lukáš Suk. Pražský mančaft ovšem zhruba po polovině první třetiny začali získávat více prostoru vepředu, z čehož vytěžil kontaktní trefu Jakub Černý.

Každopádně vedení na straně Butchis nevydrželo dlouho, když hned po konci brněnské přesilovky dával svůj druhý gól zápasu Malec. Perfektně se blýskl také Kolajta bezprostředně poté zákrokem proti Eriku Papežovi. Blízko třetí trefě se zanedlouho objevil Malec, jenže tlak v závěru druhého dějství Butchis přečkal.

V poslední dvacetiminutovce však Pražané uhasili veškeré naděje FBŠ. Podařilo se jim odskočit vyšším rozdílem gólů a pokračují do finále soutěže. Zato Hattrick se musí smířit s vyřazením a s konečným umístěním mezi nejlepší čtveřicí.

Utkání jste mohli sledovat pomocí těchto odkazů: ZÁPASOVÝ ONLINE, VIDEOPŘENOS, DIGITÁLNÍ BULLETIN.

Statistiky utkání

Branky a nahrávky: 5. Malec (Gryc), 6. Suk (Slezák), 35. Malec (Kůra J.) – 12. Černý (Novotný), 31. Vondruška (Waldhauser), 32. Pavlíček (Novotný), 50. Pecha (Kalina), 56. Šubrt (Kalina), 57. Pavlíček (Pecha), 60. Černý (Fryš).

Sestavy

HattrickButchis
Kolajta (Létal) – Kůra J., Suk, Malec, Gryc, Bednář, Hájek, Šollar – Vlach, Kůra M., Slezák – Procházka, Fuchs (C), Brom – David, Máček, Zouhar – Morávek, Hronek M.Jurco (Hlinák) – Drastich, Kalina, Vondruška (C), Švelbl, Svoboda, Wald, Regner, Bóday – Černý, Čejka, Novotný – Papež, Waldhauser, Šubrt – Pavlíček, Novotný, Pecha – Fryš

Pozápasové ohlasy

Sestřih utkání

Zpět na úvod