Bulletin k utkání #50
Play-off: Hattrick vs. Butchis
Semifinále zatím vyhovuje Butchis, v sérii má mečbol

Semifinále zatím vyhovuje Butchis, v sérii má mečbol

Pokračování ostře sledované série dopadlo lépe pro Butchis, Pražané zvládli také druhou bitvu v semifinále první ligy a mají na svojí straně mečbol za stavu 2:0 na zápasy.

BUTCHIS – FBŠ Hummel Hattrick Brno 9:4 (3:1, 2:0, 4:3)

Ani ve druhém měření sil v semifinále si Hattrick nezajistil úspěch a musel se sklonit před vítězem základní části. Rozdíl ve skóre začal narůstat již v první třetině, kde Butchis dal úvodní branku po třech minutách hry a postupně šel až do vedení 3:0. Hattrick se zmohl pouze na snížení v závěru dějství.

Další dva údery si Pražané nachystali po přestávce, když mezi 26. a 27. minutou upravili stav na komfortních 5:1 z jejich pohledu. Mírné drama se Hattrick pokusil udělat svými trefami v poslední fázi utkání, jenže snížil jenom na dvoubrankový rozdíl. Úplně na konci přitom Butchis ještě zabral a zajistil si pohodlný úspěch 9:4.

V tuto chvíli tak jsou Brňané jediný souboj od konce sezóny, když jim Butchis hrozí mečbolem za stavu 2:0 na zápasy. Snížit rozdíl a prodloužit semifinálovou sérii může Hattrick už za týden na domácí půdě, konkrétně v sobotu 25. března.

Co se týče bodů, poměrně se vedlo Marku Fuchsovi, jenž v utkání zaznamenal dva góly. Na straně Butchis potom dal o sobě vědět bilancí 2+1 Jakub Černý, který patří s tímto ziskem k nejproduktivnějším hráčům série.

Takto nepříznivou situaci Hattrick v prvoligovém semifinále ještě nikdy nezažil. Z úvodních dvou duelů série vždy aspoň jeden vyhrál, zatímco teď ví, že by se mu musela podařit otočka z 0:2 na 3:2.

Utkání jste mohli sledovat pomocí těchto odkazů: ZÁPASOVÝ ONLINE, VIDEOPŘENOS.

Statistiky utkání

Branky a nahrávky: 3. Novotný (Svoboda), 11. Kalina (Černý), 12. Pecha (Pavlíček), 26. Pecha (TS), 27. Černý (Drastich), 48. Šubrt (Waldhauser), 58. Černý (Waldhauser), 58. Papež (Švelbl), 59. Pavlíček (Novotný) – 20. Fuchs (Kůra M.), 43. Vlach (Bednář), 46. Fuchs (Malec), 60. David (Brom). Trestné minuty: 8:4. Využití: 0:1. Střely: 23:27. Rozhodčí: Milan Baloun, Tomáš Sommer. Diváků: 85.

Sestavy

ButchisHattrick
Hlinák (Vladař) - Drastic, Kalina, Vondruška, Švelbl, Wald, Svoboda, Bóday, Regner, Štrobach - Černý, Čejka, Novotný - Papež, Waldhauser, Šubrt - Novotný, Pecha, PavlíčekLétal (Kolajta) - Kůra J., Suk, Malec, Gryc, Bednář, Hájek - Vlach, Kůra M., Slezák - Procházka, Fuchs (C), Brom - David, Máček, Zouhar - Morávek, Hronek M.

Pozápasové ohlasy

Zpět na úvod