Bulletin k utkání #50
Play-off: Hattrick vs. Butchis
Jízda dorostenců nekončí! Přes Znojmo postoupili do osmifinále

Jízda dorostenců nekončí! Přes Znojmo postoupili do osmifinále

Postup z druhého kola play-off slaví dorostenci Hattricku! V jihomoravském derby si smlsli na Znojmu a těší se na osmifinále soutěže, kde se jim postaví pražská Sparta.

Brňané začínali na domácí půdě, kde skórovali dvakrát během úvodního dějství. Následující fáze utkání potom přinesla řadu vyloučení i další trefu Hattricku, což znamenalo příznivý stav 3:0 před závěrečnou patnáctiminutovkou. Také během ní měl Hattrick navrch a Znojmo pouze snížilo jediným čestným gólem.

Bodově se nejvíce vedlo Jakubu Vařechovi, který kromě jedné branky měl na kontě ještě dvě asistence. Hattrick však věděl, že stále může být ještě mnohem lepší a věřil, že může větší převahu ukázat v odvetě o den později.

A plány se dorostencům FBŠ skutečně vydařily. Ve Znojmě tak Hattrick předvedl skvělou hru, která ho dotáhla k vítězství 10:1 a tím i postupu do osmifinále play-off. Rovnou u půlky všech gólů byl Adam Klusoň (3+2), opět se neztratil ani Vařecha (2+2) či Jáchym Eliáš (3+1).

„Soupeř dnes výrazně přidal, což i nás donutilo výrazně zvednout rychlost hry. Celkově měl zápas o dva levely vyšší tempo než včera. Jsme rádi za kvalitní prověrku před dalším kolem, do kterého vyladíme rezervy, o nichž víme, a půjdeme se porvat o postup,” sdělil v pozápasovém komentáři trenér Lukáš Paták.

V osmifinále čekají na dorostence duely se Spartou Praha, jež vyřadila Butchis po triumfech 7:2 a 6:2. Domácí utkání můžete navštívit v sobotu 25. března, odveta se pak uskuteční o den později na půdě Pražanů. O místě a času jednotlivých střetnutí vás budeme co nejdříve informovat. 

Výsledky 2. kola play-off dorostenců

FBŠ Hummel Hattrick Brno U17 – TJ Znojmo LAUFEN CZ 5:1 (2:0, 1:0, 2:1)
Branky a nahrávky: 10. Horák (Vařecha), 14. Gryc (Vařecha), 23. Spousta (Loučka), 32. Vařecha (Klusoň), 33. Klusoň (Horák) – 38. Jelínek (Málek). Trestné minuty: 4:6. Využití: 1:0. Rozhodčí: Dominik Papp a Jan Duda.

TJ Znojmo LAUFEN CZ – FBŠ Hummel Hattrick Brno U17 1:10 (0:5, 0:8, 0:3)
Branky a nahrávky: 29. Vavřina (Málek) – 4. Eliáš (Horák), 13. Klusoň (Vařecha), 15. Vařecha (Klusoň), 26. Vařecha (Eliáš), 27. Klusoň (Vařecha), 30. Eliáš (Gryc), 34. Horák (Klusoň), 36. Klusoň, 39. Vlk (Gryc), 45. Eliáš (Gryc). Trestné minuty: 10:0. Využití: 0:4. Střely: 22:30. Rozhodčí: Radek Šafář a Daniel Valášek.

Zpět na úvod