Bulletin k utkání #23
26. kolo: FAT PIPE FLORBAL CHODOV
Finiš základní části: Hattrick zabojuje se soupeřem v útlumu

Finiš základní části: Hattrick zabojuje se soupeřem v útlumu

Dlouhodobá fáze Livesport Superligy spěje ke konci. Florbalistům Hattricku Brno zbývá jediné utkání, než se vrhnou do bojů v play-down, a tím je 26. kolo doma proti Chodovu. Ani Pražané, jimž se poslední dobou příliš nedaří, si už nemohou nijak výrazně přilepšit.

FBŠ Hummel Hattrick Brno –⁠ FAT PIPE FLORBAL CHODOV
(neděle 13. února, 17.00, SH Maloměřice)

Výkony v novém roce určitě nejsou takové, jak by si Hattrick představoval. Jihomoravský tým čeká na vítězství od půlky prosince, kdy naplno bodoval v Otrokovicích. Následujících šest duelů ovšem dopadlo v neprospěch svěřenců Jana Niznera, což je odsoudilo do bojů o záchranu.

V předchozím kole podlehlo Brno na hřišti Liberce, a tak zůstalo na třinácté pozici tabulky. Hůře jsou na tom pouze Královské Vinohrady s tříbodovým odstupem. Teoreticky se může stát, že SKV ještě Hattrick přeskočí, nicméně muselo by porazit v normální hrací době favorizovanou Českou Lípu a doufat v nulový zisk Brňanů.

Posledním rivalem Hattricku v základní části bude Chodov. Od pražského mužstva se očekává výhra, jenže předešlé zápasy tyto ambice kalí. Přece jen florbalisté z Jižního Města minule nestačili na Vítkovice a předtím získali pouhý bod proti Pardubicím.

VSTUPENKY ZÍSKEJTE ZDE

Brněnský klub proto má šanci uspět a vylepšit si bilanci před superligovou nadstavbou. Ani Chodovu přitom už o tolik nejde – sice by se mohl vyhoupnout z šesté pozice na pátou, ale přímý postup do čtvrtfinále mu určitě neuteče.

Minulý vzájemný souboj zvládl doma Chodov 8:4, byť ho FBŠ umělo často solidně potrápit. Zároveň šlo o zápasovou premiéru gólmana Zdeňka Rašky v dresu Hattricku.

„Chodov bude těžký soupeř, ale myslím si, že s ním můžeme hrát vyrovnané utkání. Bereme ho především jako přípravu na play-down, což je pro nás teď nejdůležitější,“ vystihl brněnský Dominik Dvořák. Podobně mluvil také člen trenérského štábu Simon Šiška.

VSTUPENKY ZÍSKEJTE ZDE

„Sice nám ještě chybí pár hráčů, k zápasu však chceme přistoupit s plnou vážností. Považujeme ho za generálku na play-down, kde půjde o všechno,“ zmínil Šiška. Podle něj ani tolik nezáleží na tom, kdo se zrovna Hattricku postaví.

„Chodov jako soupeř nás v podstatě nezajímá. Chceme se soustředit výhradně na naši hru a věci, na nichž jsme pracovali v posledním období,“ doplnil asistent trenéra.

Utkání s Chodovem můžete sledovat přímo z tribuny i vy! Hraje se v neděli 13. února od 17.00 ve sportovní hale Maloměřice, vstupenky můžete získat již s předstihem ZDE. Podpořte tak florbalisty Hattricku Brno před klíčovou částí superligové sezóny!

Livesport Superliga

26. kolo

FBŠ Hummel Hattrick Brno – FAT PIPE FLORBAL CHODOV13. února | 17.00ONLINEVIDEO
Zpět na úvod