Bulletin k utkání #23
26. kolo: FAT PIPE FLORBAL CHODOV
Poláčková: Vítězná premiéra? Stresovala jsem už večer před zápasem

Poláčková: Vítězná premiéra? Stresovala jsem už večer před zápasem

Dosud jen trénovala, o víkendu však odchytala i první utkání. Premiéru v ženském týmu Hattricku absolvovala gólmanka Melisa Poláčková, která přišla zkraje roku ze Slovenska. V novém působišti tak začala úspěšně a pomohla Hattricku zpět na vedoucí příčku druhé ligy.

Brňanky splnily papírové předpoklady a nepřipustily potíže proti Židenicím B. „Byla jsem nervózní už od večera před zápasem. Stresovala jsem celé utkání, i když jsem většinu z něj stála. Ale jsem zpocená, jako bych celou dobu běhala s holkami,” sdílí Poláčková dojmy z prvního startu za Hattrick.

Situaci měla debutantka o to náročnější, že na ni nešlo tolik střel. „Pro brankáře je velmi těžké postavit se do brány a vystihnou, jestli přijde, střela, nebo přihrávka. Snažila jsem se však být připravena vždy, kdy se dalo,” vyzdvihuje Poláčková. Report z utkání jsme přinesli ZDE.

Podívejte se na celý rozhovor ve videu níže. Následující turnaj čeká holky Hattricku v sobotu 26. února, kdy nastoupí v bohunickém Campusu proti Uherskému Brodu a Shooters Beta.

Zpět na úvod