Bulletin k utkání #23
26. kolo: FAT PIPE FLORBAL CHODOV
Specialita: Sledujte nový Hattrick Talk z pivovaru Moravia!

Specialita: Sledujte nový Hattrick Talk z pivovaru Moravia!

Velmi speciální epizodu přináší klubová talkshow Hattrick Talk. Jejím dějištěm se stal pivovar Moravia, který se stal partnerem Hattricku před aktuální sezónou. Jak se spolupráce zrodila, jaká piva teď letí a co jsou další mety, představil Martin Hrubeš z pivovaru Moravia.

„Ke kolektivním sportům pivo neodmyslitelně patří. Florbal, jak se na něj díváme, se stává čím dál větším fenoménem poslední doby. Abyste ho mohli provozovat nepotřebujete žádné drahé vybavení,” podotkl Martin Hrubeš z pivovaru Moravia.

Podle Hrubeše si Moravia zakládá na několika klíčových oblastech, co se týče přístupu a hodnot. „Je to serióznost, poctivost a pokora k tomu, co děláme. A náš rozvoj si myslím, že je znát na výsledcích z uplynulých let,” vyzdvihl. Cílem Moravie mimo jiné je produkovat své výrobky v co nejvyšší kvalitě.

Kromě pivovaru Moravia děkujeme také společnosti Fotori za zapůjčení špičkového vybavení pro natočení epizody. Sledujte celý díl Hattrick Talku na YouTube, Spotify nebo dalších podcastových platformách. Odkazy najdete níže, přejeme příjemný poslech.

Podcast postupně přidáváme i na další platformy:

Anchor | Spotify | Apple Podcasts | Google Podcasts

Zpět na úvod