Bulletin k utkání #23
26. kolo: FAT PIPE FLORBAL CHODOV
Hattrick sbírá peníze! Kolik už vystřílel pro děti z rané péče?

Hattrick sbírá peníze! Kolik už vystřílel pro děti z rané péče?

I když se základní část Livesport Superligy blíží ke konci, florbalisté Hattricku nepolevují. Také do zbývajících kol půjdou s vidinou, že mohou přispět potřebným dětem ze Společnosti pro ranou péči. Doteď pro ně Brňané získali už desítky tisíc korun.

Před prosincovou reprezentační pauzou, kterou způsobilo mistrovství světa mužů, měl Hattrick na kontě přes dvacet tisíc. Nyní, pouze dva zápasy před koncem dlouhodobé fáze superligy, je částka výrazně vyšší. Aktuálně mají brněnští hráči krásných 30 400 korun.

Že zisk takto narostl, se stalo hlavně díky dvojkolu ve druhé polovině prosince. Během něj Hattrick získal hned čtyři body (4 000 Kč), když potrápil Českou Lípu a porazil Panthers Otrokovice. Svěřenci kouče Jana Niznera navíc dali parádních jedenáct gólů (2 200 Kč), jež částku ještě posílily.

Konečný součet poputuje na konto Společnosti pro ranou péči, která se stará o děti s postižením zraku. Spolupráce pod názvem Hattrick srdcem funguje už druhou sezónu a klub je nesmírně rád, že jeho výkony na hřišti mohou pomáhat také mimo sport.

Největší příspěvek zatím mají na svědomí Lukáš Jalový s Tomášem Bromem. Oba nastříleli jedenáct branek, což v přepočtu znamená 2 200 korun na hráče. Kulatou dvoutisícovku zaznamenali Šimon Hronek a René Slezák. Elitní pětici potom uzavírá se 1 400 korunami Lukáš Lhota.

Pokud vás zajímá více o fungování Společnosti pro ranou péči, pusťte si Hattrick Talk s fundraiserkou brněnské pobočky Irenou Jelínkovou, která přišla na rozhovor loni v červnu.

Další možnost pomoci se Hattricku nabízí v neděli 30. ledna, kdy zamíří k utkání do Liberce. Následovat bude domácí souboj s Chodovem, na nějž si můžete zakoupit VSTUPENKY.

Přispět můžete i vy. Například jednoduchou platbou přes QR kód níže. Děkujeme, že jste s námi a pomáháte dětem k lepšímu startu do života. Další možnosti, jak podpořit, najdete ZDE.


Zpět na úvod