Bulletin k utkání #19
17. kolo: 1. SC TEMPISH Vítkovice
Pomáháme rané péči! Na kontě je už přes dvacet tisíc

Pomáháme rané péči! Na kontě je už přes dvacet tisíc

Ani letos nechybí pomoc A-týmu v projektu Hattrick srdcem. Po více jak polovině základní části Livesport Superligy nasbírali Brňané už přes dvacet tisíc ve prospěch Společnosti pro ranou péči. A mužstvo rozhodně nehodlá zastavovat!

Společnost pro ranou péči už přes 30 let provází těžkým obdobím rodiny, kterým se narodí dítě se zrakovým postižením, často v kombinaci s dalšími zdravotními problémy. Organizace tak umožňuje, aby k rodinám domů jezdily poradkyně ze Společnosti a radily rodičům, jak cvičit zrak jejich dětí. Tím pomáhají, aby rodiny zvládaly náročnou situaci co nejlépe.

„Je to úplně perfektní nápad. Je fantastické, že sportovci, kteří mají spoustu vlastních priorit a starostí s trénováním, umístěním či se stavbou nové haly, mají kapacitu vymyslet něco na podporu ostatních. Za to moc děkujeme a jsme rádi, že volba padla na nás,“ říkala v Hattrick Talku z června 2021 fundraiserka Irena Jelínková.

Hattrick pomáhá podle vstřelených gólů a nasbíraných bodů do tabulky. Za každou trefu přibude na konto 200 korun, za každý uhraný bod rovnou 1 000 korun. S aktuální bilancí 58 branek a 11 bodů se částka vyšplhala na krásných 22 600 korun. A před Hattrickem čeká ještě zhruba půlka základní části a navazující nadstavba.

„I v této těžké době jsme rádi, že můžeme hrát florbal a díky němu pomáhat Společnosti pro ranou péči,“ těší tiskového mluvčího klubu Kryštofa Severu. Přestože si je Hattrick vědom, že začátek ročníku nebyl výsledkově tolik povedený. „Zlepšené výkony v posledních týdnech však dělají radost nejen fanouškům, ale díky našemu projektu Hattrick srdcem i dětem absolvující ranou péči,“ vyzdvihuje Severa.

Přispět můžete i vy. Například jednoduchou platbou přes QR kód níže. Děkujeme, že jste s námi a pomáháte dětem k lepšímu startu do života. Další možnosti, jak podpořit, najdete ZDE.

Zpět na úvod