Bulletin k utkání #19
17. kolo: 1. SC TEMPISH Vítkovice
Mladé naděje: Dorostenecké týmy hrály v plném tempu

Mladé naděje: Dorostenecké týmy hrály v plném tempu

I když přichází období reprezentačních pauz, dětské soutěže pokračují dále! Uplynulý víkend patřil hlavně dorostencům a dorostenkám, které čekaly soutěžní bitvy. Ani kategorie mladších žáků nebo přípravky ovšem nezahálely.

Dorostenci

Hlavní družstvo dorostenců odehrálo o víkendu další dvě utkání, z nichž si odneslo vítězství nad Olomoucí. Hattrick měl skvělý nástup do duelu a postupně posiloval náskok. Pěti body zazářil Jakub Vařecha (2+3), zatímco třikrát skóroval Vojtěch Novák. Proti Vítkovicím se však nepodařilo navázat a ostravský tým vyhrál o čtyři branky. Dorostenecký B-tým potom zaváhal proti Aligators U16 a FBC Dragons.

Dorostenky

Velice vyrovnané souboje čekaly na dorostenky Hattricku. Nejdříve nestačily těsně 1:2 na Znojmo, což ale odčinily v následujícím zápase s Bulldogs. Brněnské derby dopadlo pro Hattrick 3:2 po nájezdech, když rozhodující střílení proměnila Alexandra Vítková. Týmu tak patří třetí příčka soutěže.

Mladší žáci, mladší žákyně a přípravka

Do akce šla také tři družstva mezi mladšími žáky. Na turnaji odehrál Hattrick vyrovnaná utkání, která mu pomohou v dalším posunu. Hlavní celek mladších žáků zvládl hned tři zápasy ze čtyř, B-tým měl poloviční úspěšnost a neztratil se ani Výběr elévů. Představila se i všechna družstva přípravek, a to proti soupeřům jako Hornets, Troopers či Bulldogs. Ke čtyřem duelům naskočily mimo jiné mladší žákyně. Dívky poměřily síly se Židenicemi Girls, Znojmem, Hornets a Gullivers.

Posílejte nám své příspěvky z mládežnických turnajů!

Připomínáme všem rodičům, trenérům, ale třeba i samotným hráčům a hráčkám možnost využít naši platformu HATTRICK LIFE. V rámci ní můžete sdílet fotky, videa a další obsah (nejen) z mládežnických turnajů a ukázat nám, jak žijete pohromadě s Hattrickem. Své příspěvky posílejte na e-mail mima@hattrick-brno.cz a objeví se jak na Hattrick Life, tak třeba i zde ve webovém souhrnu či na sociálních sítích. Děkujeme!

Zpět na úvod