Bulletin k utkání #18
15. kolo: SOKOLI Pardubice
Mladé naděje: Výhra dorostenců nebo zápasy přípravkářů

Mladé naděje: Výhra dorostenců nebo zápasy přípravkářů

Další utkání absolvovala mládež Hattricku, když přidali sedmý úspěch dorostenci. Vydařené bitvy mají za sebou také členové přípravky nebo starší žáci, jimž těsně vyšla měření sil s Gullivers i Zlínem.

Dorostenci

Sedmé vítězství v řadě zaznamenali dorostenci proti Zlínu Lions, nad nimiž uspěl 9:6. U pěti branek byl Jáchym Eliáš, který se čtyřikrát trefil a jednou asistoval. Jakub Vařecha potom měl bilanci 2+2. Osmý úspěch za sebou však Brňané nepřidali, když nestačili v těsném utkání na 1. SFK Havířov výsledkem 5:7. Soupeř uspěl díky obratu v posledním dějství.

Starší žáci

Výsledkově se dařilo starším žákům, kteří zvládli uplynulý turnaj bez porážky. Těsná bitva s Gullivers dopadla 2:1 po trefách Adama Šikuly a Matyáše Gryce, ocenění zaslouží i brankář Tomáš Musil. Také druhý duel se Zlínem byl velice vyrovnaný a Hattrick ho urval v poměru 3:2. Dvakrát mířil přesně Vojtěch Spousta.

Mladší žáci

Dvěma výhrami a remízou se prezentovali mladší žáci A, jediný nerozhodný výsledek uhráli s Bulldogs Brno Black. Hned dvakrát nastříleli desítku mladší žáci B, a to proti Troopers Young Guns a Židenicím Black. Aligators potom vynulovali jednoznačně 6:0. Cenné zkušenosti pak sbíral Výběr elévů mezi staršími protihráči.

Přípravka

Pěkný florbal předváděla přípravka, jež vyslala do boje tři týmy. Ty se utkaly se soupeři jako Troopers, Židenice nebo Bulldogs Brno. Co se týče převážně holčičího družstva, nasbíralo tři výhry ze čtyř zápasů. Dařilo se i klukům, kteří také měli příznivou bilanci.

Zpět na úvod