Bulletin k utkání #01
9. kolo: Tatran Střešovice
Posílejte obrázky, které se objeví na zápase Hattricku

Posílejte obrázky, které se objeví na zápase Hattricku

Livesport Superliga se pro Hattrick opět rozjede tento víkend. I když se ale bude hrát za zavřenými dveřmi, existuje možnost dostat se až k hráčům na střídačku. Jak?

Stačí nakreslit obrázek na téma "Fandím Hattricku Brno" a poslat jej naskenovaný/vyfocený na náš e-mail info@hattrick-brno.cz. Případně může jít o ilustraci vytvořenou pomocí počítače. Veškeré příspěvky se poté vytisknou a vyvěsí u prostoru kolem střídačky. Stále tak budete nablízku našemu týmu, který bude bojovat o další body do tabulky, a podporovat jej přímo z haly.

Navíc vaše výtvory bude zabírat i kamera, která zápasy vysílá živě na videoplatformě Českého florbalu. Proto se určitě vyplatí videopřenos pozorně sledovat a zkontrolovat, na jakém místě se obrázek nachází a jaký má výhled na superligový florbal. 

Podpora fanoušků je tím nejdůležitějším, co tvoří domácí atmosféru na zápasech Hattricku. S nimi je mužstvo mnohem silnější a dokáže porazit každého soupeře. Tím, že se zapojíte do výzvy a nakreslíte svůj fanouškovský výtvor, připojíte se po bok Hattricku a pomůžete mu přečkat tuto nelehkou dobu.

Děkujeme, že jste s námi. V nadcházejících týdnech a utkáních Livesport Superligy budeme bojovat všichni dohromady, protože Spolu jsme Hattrick!

Zpět na úvod