Bulletin k utkání #01
9. kolo: Tatran Střešovice
Dvojzápasy i očekávání. Hattrick se chystá na restart superligy

Dvojzápasy i očekávání. Hattrick se chystá na restart superligy

Už se to blíží. Za necelé dva týdny opět startuje Livesport Superliga, což znamená i program Hattricku Brno. Jaká je aktuální nálada mezi hráči i trenéry?

Že se nejvyšší soutěž vrátí ještě před Vánocemi, překvapilo útočníka Lukáše Vlacha. „Asi většina z nás si myslela, že se začne hrát až po Novém roce,“ podotkl. Nicméně je rád, že se florbal opět rozjede a Hattrick čekají ostrá utkání. „Teď si musíme máknout, abychom na tom byli v zápasech co nejlépe,“ zdůraznil Vlach.

Superliga začne pro Brňany o víkendu 28. a 29. listopadu, kdy pojede na Spartu a doma přivítá Tatran. „Všichni samozřejmě chceme hrát, takže kluci jsou natěšení,“ ujistil trenér Marek Fiala. Mužstvo se však musí nachystat na systém dvojzápasů, během nichž do konce roku odehraje šest duelů.

„Formát mi nepřísluší hodnotit a všichni se s tím musí poprat. Je to trošku rizikové, kdy po dlouhé pauze skáčeme do režimu jako v play-off, kde se hrají dvě utkání za sebou. Na druhou stranu máme dostatečný čas, abychom se na to připravili,“ dodal Fiala.

Celou reportáž s ohlasy Hattricku si můžete přehrát níže.

Zpět na úvod