Bulletin k utkání #54
3. kolo 1LM: vs. Znojmo
Otočka i debakl. Jak vypadal zahajovací víkend žen?

Otočka i debakl. Jak vypadal zahajovací víkend žen?

Úvodní dvojkolo odehrály holky Hattricku, které se představily venku proti Dačicím a Jihlavě. Z víkendu nakonec vytěžily tři body, když zaznamenaly jednu výhru a následně se musely sklonit před silnějším protivníkem.

TJ Centropen Dačice – FBŠ Hummel Hattrick Brno 4:5 (4:1, 0:3, 0:1)

Sezónní premiéru absolvovalo družstvo v Dolní Cerekvi, kde narazilo na Dačice. A utkání bylo skutečně dramatické, byť hostující hráčky ztrácely v první třetině již tři trefy. Situace se totiž postupně překlápěla na brněnskou stranu.

Důležitým se stal perfektní vstup do druhé části, když už ve 23. minutě chyběl Hattricku jediný gól na remízu. K dobrému rozpoložení pomohly svými brankami hráčka s reprezentačními zkušenostmi na střídavé starty Eva Řeháková a následně i Barbora Soušková. Těsně před koncem dějství pak srovnávala Tereza Brančíková.

O vítězství Hattricku nad Dačicemi rozhodla v závěrečné třetině Šárka Zhébalová, čímž zároveň dokonala brněnský obrat. Tři body z měření sil tak měly vysokou hodnotu.

Branky a nahrávky: 4. Lélyová (Hrnečková), 7. vlastní gól, 10. Divišová (Sedláková), 14. Divišová (Hrnečková) – 11. Řeháková, 22. Řeháková (Soušková), 23. Soušková (Brančíková), 40. Brančíková, 46. Zhébalová. Trestné minuty: 8:2. Využití: 0:2. Střely: 26:24. Diváků: 18.

DačiceHattrick
Miksová – Kratochvílová (C), Rosolová, Divišová, Plavcová, Mouricová – Distelová, Kolářová, Petrlíková – Lélyová, Sedláková, Hrnečková – KroupováPoláčková – Růžičková, Rozenbergová V., Skřivánková, Václavíková – Praxová, Wilczek, Mášová – Rozenbergová K., Slováková (C), Řeháková – Zhébalová, Brančíková, Soušková – Pavlicová

EAV SK Jihlava – FBŠ Hummel Hattrick Brno 10:1 (4:0, 2:1, 4:0)

Nicméně pokračování víkendu již tak vydařené z brněnského pohledu nebylo. Druhé střetnutí, které hostila Jihlava, dopadlo vysokou porážkou. Hattrick si odvezl debakl 1:10 a jediny gól hostů vstřelila Zuzana Wilczek. V nabité tabulce první ligy žen – východ patří Brňankám průběžná sedmá pozice.

Další zápasy jsou na programu o víkendu 23. a 24. září. Hattrick se poprvé představí doma v Maloměřicích, nejdříve ho čeká Horní Suchá a následně poměří síly se Svitavami.

Branky a nahrávky: 3. Bícová (Šmahelová), 14. Bednářová (Jašková), 16. Bícová (Šmahelová), 20. Šulová (Bednářová), 27. Procházková (Homolová), 28. Bícová (Šmahelová), 49. Bícová (Kittlerová), 50. Kalinová (Homolová), 52. Jašková (Procházková), 59. Běhounková (Dvořáková). Trestné minuty: 2:0. Využití: 0:0. Střely: 34:16. Diváků: 31.

JihlavaHattrick
Klímová (Václavků) – Krčálová V., Kittlerová, Procházková, Běhounková – Bícová, Krčálová H. (C), Šmahelová – Bednářová, Šulová, Jašková – Kalinová, Dvořáková, Vytisková, Levová, HomolováPoláčková – Růžičková, Rozenbergová V., Skřivánková, Václavíková – Praxová, Wilczek, Mášová – Rozenbergová K., Slováková (C), Souralová – Rochowanská, Pavlicová
Zpět na úvod