Bulletin k utkání #54
3. kolo 1LM: vs. Znojmo
Nový florbalový domov! Hattrick se stěhuje do STAREZ ARÉNY

Nový florbalový domov! Hattrick se stěhuje do STAREZ ARÉNY

Florbalisté Hattricku se odhodlali k zásadnímu kroku. Poprvé od roku 2017 oficiálně mění svoji domovskou halu, kterou se nově stává malá hala STAREZ ARÉNY ve Vodově ulici. Svoji prvoligovou premiéru tam Brňané absolvují již tuto neděli, kdy hostí pražský Start98.

Hattrick se tak loučí s Maloměřicemi, kde pravidelně působil od ročníku 2017/18. Toto místo doprovázelo FBŠ na jeho cestě do nejvyšší soutěže, jejíž součástí byl klub tři sezóny. Na Maloměřice proto zůstávají pouze ty nejlepší vzpomínky, nyní je však potřeba udělat krok dále.

Vedení Hattricku se rozhodlo pro přesun zápasů A-týmu z několika důvodů. Prvním z nich je výhodná lokalita, která má potenciál přilákat na domácí duely ještě více fanoušků než doposud. Velký význam mají i sportovní podmínky a zázemí, o jejichž špičkové kvalitě nelze ve STAREZ ARENĚ vůbec pochybovat.

Brněnští florbalisté v novém domově již delší dobu trénují a dobře ho znají. Navíc tam odehráli nedávné utkání poháru s Troopers, v němž zvítězili 6:5. Zdá se tedy, že všechno klíčové je připraveno, aby Hattrick mohl začít psát novou kapitolu svojí historie.

Dorazte podpořit mužstvo naplno i vy! Na Hattrick čeká již v neděli 10. září náročná výzva v podobě Startu98. V malé hale STAREZ ARÉNY se začíná od 17 hodin a na všechny se moc těšíme v hledišti! Na domácí zápasy se platí vstupné 50 korun.

Zpět na úvod