Bulletin k utkání #54
3. kolo 1LM: vs. Znojmo
Nový partner! Hattrick začíná spolupráci se značkou EXEL

Nový partner! Hattrick začíná spolupráci se značkou EXEL

FBŠ Hattrick Brno představuje významného partnera, který se přidává do naší florbalové rodiny. O vybavení hráčů se od sezóny 2023/2024 nově stará značka EXEL, která patří ve svém oboru k absolutní špičce.

Hráči A-týmu budou moci využívat nabídky florbalových holí, které posunou jejich výkony na ještě vyšší úroveň než doposud. Velkou předností, na níž si EXEL zakládá, je neustálý vývoj dopředu.

V uplynulých 12 měsících uvedl EXEL na trh velké množství inovativních produktů. To v kombinaci s rostoucí viditelností na všech úrovních sportu vytváří pozitivní progres napříč nejrůznějšími oblastmi.

„Je pro nás velkou ctí, že jsme navázali partnerství s tak významnou organizací, jakou je právě EXEL. Jsme stoprocentně přesvědčeni, že vzájemná spolupráce přináší řadu benefitů oběma stranám,” těší prezidenta Hattricku Brno Dana Koubka.

Náš klub se tak přidává do EXEL klanu, jenž doprovází především na sociálních sítích hashtag #EXELclan. Jeho cílem je pomoci budovat týmového ducha v rámci celého světa florbalu, a to především mezi hráči spojující produkty EXEL.

„Chceme, aby členové #EXELclan fandili ostatním hráčům po celém světe a vyzdvihovali skvělé výkony a úspěchy,” píše značka na svých oficiálních webových stránkách. Do vybrané společnosti nyní patří i Hattrick, který vyhlíží první utkání nového ligového ročníku v neděli 3. září na půdě Otrokovic.

#SpoluJsmeHattrick #choosetorule #exelclan

Zpět na úvod