Bulletin k utkání #47
Play-off: Hattrick vs. Letka
Letka nám nedá nic zadarmo, očekává Šiška před play-off

Letka nám nedá nic zadarmo, očekává Šiška před play-off

Pondělní výběr soupeřů přisoudil florbalistům Hattricku protivníka do čtvrtfinále. Jako čtvrtý celek po základní části dostali Jihomoravané Letku, s níž měli rovnocennou statistiku v uplynulých zápasech.

Nadcházející protivník je tématem pro kouče Simona Šišku. Hattrick pod jeho vedením na soupeře narazil dvakrát během základní části, přičemž platí vyrovnaná bilance jedné výhry a porážky.

„Očekávám, že nám nedají nic zadarmo a budou fyzicky dobře připraveni. Tipoval bych, že minimálně začátek série postaví na pevné obraně, zatímco budou čekat na brejky a naše chyby,” předpokládá brněnský trenér.

Naposledy se oba mančafty potkaly ze začátku února, kdy Letka přijela do haly v Maloměřicích. Tehdy ukázal Hattrick perfektní útočný výkon, z něhož vytěžil vítězství 6:1. Brňané navíc byli velmi blízko čistému kontu, když jim bezchybnou bilanci pokazila až trefa z poslední minuty duelu.

„Chci věřit, že máme dostatečnou kvalitu a bude hlavně na nás, jakou si tu sérii uděláme. Pokud po celých šedesát minut budeme schopni plnit herní plán, zůstaneme koncentrovaní a uděláme minimum chyb, budeme slavit úspěch,” odhaduje Šiška.

Trenér Hattricku navíc vidí ještě jeden důležitý faktor, jenž může mít ve čtvrtfinále vliv. „Taktéž mohou rozhodovat vyloučení, protože oba týmy byly v přesilovkách v základní části solidně efektivní,” vysvětluje Šiška. Právě jeho tým měl čtvrtou nejvyšší úspěšnost přesilovek v soutěži (35,8 %), přičemž Letka byla třetí (36,8 %).

Úvodní dva zápasy play-off má Hattrick na programu o víkendu 4. a 5. března. Zatímco v sobotu se bude hrát od 17 hodin ve sportovní hale CESA VUT, v neděli se začne od 18.00 v Maloměřicích. Můžete se přidat také k oficiální facebookové události a sdílet mezi své přátele. Link najdete ZDE.

Zpět na úvod