Bulletin k utkání #44
26. kolo: vs. Bulldogs Brno
Co přijde o víkendu? Super derby s Bulldogs i klíčový dvojzápas žen

Co přijde o víkendu? Super derby s Bulldogs i klíčový dvojzápas žen

Základní část obou dospělých týmů Hattricku míří ke konci. Právě nadcházející dny definitivně uzavřou dlouhodobou fázi v jejich soutěžích, přičemž přijdou výzvy v play-off. Zatímco muži Hattricku doma odehrají ostře sledované derby s Bulldogs, ženy pojedou do Znojma a Dačic.

I když se na pořadí už nic měnit nebude, Hattrick bere blížící se bitvu velmi prestižně. V sobotu 18. února se od 18.00 utká doma v Maloměřicích s Bulldogs, což vždy slibuje skvělou florbalovou podívanou. Florbalisté Hattricku si navíc mohou věřit, protože z předchozího vzájemného souboje odešli vítězně po výsledku 5:4.

V tuto chvíli Hattrick ví, že skončí po základní části čtvrtý. Bulldogs totiž mají dostatečný náskok, jenž jim zaručuje třetí příčku. Pro oba mančafty však půjde i přesto o hodně – nejen o prestiž, ale také o ideální moment, jak se dobře naladit před vyřazovací fází ročníku. Dorazte tak i vy a buďte svědky strhujícího duelu, který bývá k vidění jenom jednou za čas!

Zajímavé zápasy se rýsují také holkám Hattricku, jež se nacházejí na deváté příčce první ligy žen – východ. Již v pátek 17. února se představí na půdě Znojma, jemuž náleží třetí pozice soutěže a stále má naději zabojovat o druhé místo.

O dva dny později, v neděli 19. února, potom završí Hattrick základní část v Dačicích. Tamní družstvo má aktuálně pouze dvoubodové manko na Brňanky, takže vzájemný boj může rozhodovat o tom, zdali budou Jihomoravanky deváté, či desáté.

Důležité však je, že první kolo play-off je za žádné situace nemine, podobně jak muži se tak pokusí nabrat co nejlepší výsledky, aby zanechaly pozitivní dojem před hlavními souboji sezóny. Ze všech utkání přineseme zpravodajství přímo zde na oficiálních webových stránkách i na sociálních sítích.

Zpět na úvod