Bulletin k utkání #44
26. kolo: vs. Bulldogs Brno
Holky Hattricku marně vzdorovaly Znojmu

Holky Hattricku marně vzdorovaly Znojmu

Předposlední duel základní části se vydařil jihomoravskému soupeři. Znojmo si poradilo se ženami Hattricku, když jim utekly slepenými góly v úvodu třetí třetiny. Jedinou hráčkou, která skóre z brněnského pohledu korigovala, byla Linda Hyksová.

TJ Znojmo LAUFEN CZ – FBŠ Hummel Hattrick Brno 5:1 (1:0, 1:0, 3:1)

V zahajovací formaci nechybělo duo Veronika Rozenbergová – Michaela Schindlerová, které se minule proti Židenicím podílelo na obou gólech Hattricku. Dopředu pak nasadila hrající trenérka Petra Prouzová Zuzanu Wilczek či Janu Skořinskou, jež stejnou roli zaujímala také v uplynulém duelu.

Brňanky zvládaly nebezpečné situace Znojma zkraje utkání, nicméně ani přesto nezabránily tomu, aby soupeřky daly otevírácí gól. Zhruba v půlce první třetiny střílela na 1:0 Bára Procházková, což Hattricku zkomplikovalo situaci do dalších minut. Šance na vyrovnání se nabízela při znojemském vyloučení nedlouho před koncem dějství, jenže hostující hráčky nemířily přesně.

Ani prostřední část nepřinesla vyrovnání Hattricku. Rozdíl se naopak ještě o krůček prohloubil. Za Znojmo upravila na 2:0 Eva Nečasová, což byl i průběžný výsledek po čtyřiceti minutách. Brno několikrát podržela dobrými zákroky Poláčková, vepředu však bylo střeleckých akcí o poznání méně.

I když na prahu poslední pasáže stále byla naděje s výsledkem něco udělat, nezadařilo se. Znojmo uteklo třemi slepenými góly do vedení, jež by stěží doháněl sebelepší tým. Čestný úspěch sice přisel těsně před koncem zápasu z hole Lindy Hyksové, více se už ale nestalo. Jihomoravský souboj tak dopadl vítězstvím domácích 5:1 a Hattrick přišel o jednu z posledních možností bodovat.

Úplně finální příležitost spravit si chuť před vyřazovací fází přijde tuto neděli 19. února, kdy se Brno představí na hřišti Dačič.

Utkání jste mohli sledovat pomocí těchto odkazů: ZÁPASOVÝ ONLINE, VIDEOPŘENOS.

Statistiky utkání

Branky a nahrávky: 10. Procházková (Bartušková), 31. Nečasová (Játiová), 42. Nečasová (Bartušková), 45. Spoustová (Houšťová), 46. Pelánová (Bartušková) – 56. Hyksová (Slováková).

Sestavy

ZnojmoHattrick
Krulová (Šplíchalová) –Willmannová, Cihlářová, Bačová (C), Filáková – Procházková, Nesnídalová, Bartušková – Pelánová, Nečasová, Spoustová – Václavková, Houšťová, Játiová, EliášováPoláčková – Schindlerová M., Rozenbergová V., Skřivánková (C), Růžičková – Wilczek, Cerchlanová, Skořinská – Hyksová, Prouzová, Slováková – Praxová, Macejáková, Rozenbergová K.
Zpět na úvod