Bulletin k utkání #22
24. kolo: FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
Nová tvář týmu! V Hattricku hostuje Kryštof Hájek

Nová tvář týmu! V Hattricku hostuje Kryštof Hájek

Už několik týdnů trénuje s florbalisty Hattricku Kryštof Hájek. Novic, který přišel na hostování z Otrokovic, nasbíral první minuty ve druhé obraně proti Mladé Boleslavi. Sledujte rozhovor s posilou na našem YouTube!

„Je to pro mě složité. Změnil jsem klub, město a dá se říci úplně všechno. Poznávám nové kluky a tým. Myslím si, že to je na dobré cestě,” sdělil Hájek po víkendovém utkání Livesport Superligy. Celý rozhovor přinášíme níže.

Kryštof Hájek přestoupil do Otrokovic ze zlínských Lions, kde s florbalem začínal. Devatenáctiletý hráč se poprvé objevil v superligové sestavě 9. února 2020, kdy Panthers nastoupili doma proti České Lípě. Hostování s Hattrickem začal Hájek také při výjezdu do Lípy, premiérové minuty však nastřádal až doma proti Boleslavi. Ve hře strávil podle statistik rovných devatenáct minut.

Hájkův výkon okomentoval i trenér Jan Nizner. „Má u nás něco odtrénovaného a šlo to relativně rychle. Myslím si, že hráč v jeho věku a pozicí v týmu mohl být trpělivější, ale je to samé jako u gólmanů. Chtěli jsme využít zápasu, abychom ho mohli vidět. Perspektiva, aby hráč byl využitelný v základu, určitě je. Otázkou zůstává, jak k tomu přistoupí, jak se bude projevovat v tréninku a jak se bude zlepšovat. A myslím si, že může mít prostor,“ zhodnotil kouč.

Zpět na úvod