Bulletin k utkání #2
11. kolo: Sokoli Pardubice
Laďte televizi: večer se vysílá zápas s Pardubicemi

Laďte televizi: večer se vysílá zápas s Pardubicemi

Poprvé od loňského prosince se do Brna vrací největší zápas roku. V pondělí večer vysílá ČT Sport domácí utkání Hattricku s Pardubicemi, v němž se hraje o desáté místo Livesport Superligy. Začíná se v 19.30.

Brňané navazují na úspěch ze začátku aktuálního dvojkola. Už v sobotu svěřenci Marka Fialy porazili Otrokovice, když obrátili skóre čtyřmi góly ve třetí třetině a vyhráli 5:3. Hattrick se tak rozjel do slušné formy a přerušil sérii šesti porážek v řadě. Tým se navíc posunul v tabulce superligy na jedenáctou příčku a dostal se před svého televizního soupeře.

Pardubice proto jsou nyní dvanácté se šesti body. Jediná dvě vítězství v sezóně zaznamenaly hned v úvodních kolech, kdy porazily Spartu a Otrokovice. Od té doby však prohrály už sedmkrát za sebou, naposledy doma o dvě branky s FBC Ostrava. Předchozí výsledky rozhodně nahrávají Hattricku, který bojuje o druhou výhru ze dvou duelů.

Domácímu týmu nahrává i fakt, že Sokoli na Brno neumí. V minulém ročníku zvládl oba zápasy Hattrick, jenž Východočechy porazil doma 4:1 a venku 7:6 po prodloužení. Právě utkání na hřišti Pardubic také vysílala televize, takže florbalistům FBŠ kamery určitě svědčí. To mimochodem loni potvrdili proti Black Angels, když živý přenos z haly Vodova ovládli 7:3. Také tentokrát se hraje na Vodově, kde má Hattrick zázemí pro vysílání ČT Sport.

Na zajímavý milník cílí obránce David Sládeček. Chybí mu totiž poslední čtyři body, aby dosáhl na jubilejních 100 bodů ve svojí superligové kariéře. Podaří se mu stovku pokořit proti Pardubicím, nebo se k ní aspoň přiblíží?  

Na sociálních sítích Českého florbalu se můžete zapojit do tipovačky k televiznímu zápasu. Stačí si pouze rozkliknout příspěvek, uhádnout do komentářů přesný výsledek po 60 minutách hry a přesný čas prvního gólu utkání. Hraje se o ceny z fanshopu Českého florbalu.

Také doporučujeme sledovat náš digitální bulletin, kde se dozvíte všechno důležité o nadcházejícím souboji. Ať už jde o statistiky, sestavy, minulé výsledky týmů, sestřihy jejich předešlých duelů a spoustu dalších informací. Odkaz na bulletin je https://bulletin.hattrick-brno.cz/2.

Kde můžete zápas sledovat od 19.30:

ČT Sport / iVysílání: VIDEO
Textový online: ONLINE

Zpět na úvod