Bulletin k utkání #67
26. kolo 1LM: vs. Otrokovice
Víkend holek Hattricku: jak se jim povede doma s Jihlavou?

Víkend holek Hattricku: jak se jim povede doma s Jihlavou?

Poslední domácí duel v základní části se rýsuje ženám Hattricku. Tento týden se připravují na neděli, kdy do Maloměřic přijede EAV SK Jihlava. Pokud by Brňanky zvítězily, přiblíží se momentálně čtvrtému týmu první ligy – východ na jednobodový rozdíl.

Brňanky už delší dobu prokazují velmi dobrou formu, kterou přetavily v devět vítězství z předchozích deseti kol. Fantastická bilance katapultovala Hattrick na páté místo, přičemž stále může pomýšlet i na vyšší pozice. Právě příštím protivníkem FBŠ se stane čtvrtá Jihlava, jež nyní vede před brněnským týmem o čtyři body.

Jihomoravanky absolvovaly s Jihlavou v aktuálním ročníku dvě velmi rozdílná utkání. Poprvé jí podlehly 1:10, zatímco vzájemnou bitvu o tři měsíce později zvládly 5:4 po nájezdech. Nejen tento výsledek ukazuje, jakým vývojem družstvo za tu dobu prošlo. Podaří se Hattricku ukázat další progres také v nadcházejícím souboji?

Oba týmy se vyznačují silnými individualitami v ofenzivní činnosti. Na straně Brna jde především o Šárku Zhébalovou (19+13), Lindu Hyksovou (20+5) a Zuzanu Wilczek (8+14), které již překonaly dvacetibodovou hranici v sezóně. Jihlavanky se potom spoléhají na duo Kateřina Bednářová (19+11) – Kateřina Bícová (20+9).

Přijďte se podívat na poslední domácí zápas základní části. Měření sil 22. kola první ligy žen – východ je na programu v neděli 18. února od 18.00, a to jako tradičně ve sportovní hale Maloměřice.

1. liga žen – východ | 22. kolo

Neděle 18. února | 18.00FBŠ Hummel Hattrick Brno – EAV SK JihlavaSH Maloměřice
Zpět na úvod