Bulletin k utkání #67
26. kolo 1LM: vs. Otrokovice
Sládeček: Aplaus po nástupu? Před lidmi se vždy hraje líp

Sládeček: Aplaus po nástupu? Před lidmi se vždy hraje líp

Premiérový start v sezóně, krátký pobyt na hřišti a gól. Letos vůbec poprvé oblékl dres Hattricku David Sládeček, který sám skóroval při nedělní výhře FBŠ nad Gullivers. Jak se díval na vítězství bez jediné inkasované branky?

„Cítil jsem se relativně dobře. Už nějakou dobu s kluky trénuji a nevěděl jsem, jestli do sezóny vůbec zasáhnu. Nakonec jsme to vyzkoušeli na posledních 20 minut a bylo to docela fajn,” přemítal David Sládeček po úspěchu 5:0. Právě když on naskočil na palubovku ze začátku třetího dějství, ozval se z publika potlesk.

„Bylo to milé. Je super, když na zápas přijdou fanoušci, protože před lidmi se vždy hraje líp. Uvědomoval jsem si to a bylo to příjemné,” ocenil zkušený florbalista FBŠ. Pozitivně hodnotil také výkon celého mužstva. „Vypadá to, že tým se trošičku začíná nastavovat na něco jiného, než předváděl během ročníku, a mohlo by to být ve vyřazovacích bojích ještě zajímavé,” doplnil Sládeček.

Kompletní rozhovor si pusťte v přiloženém videu. A zároveň si udělejte čas v sobotu 17. února, kdy se v hale Vodova uskuteční poslední kolo základní části s Panthers Otrokovice.

Zpět na úvod