Bulletin k utkání #66
24. kolo1LM: vs. Chomutov
Ničivý úspěch nad Letkou! Hattrick je blízko play-off

Ničivý úspěch nad Letkou! Hattrick je blízko play-off

I když první třetina přinesla jen jeden gól, v těch dalších se Hattrick rozjel neskutečně. Ve 23. kola první ligy dosáhli Brňané na mocný úspěch 11:1 nad Letkou, díky němuž opevnili svoji pozici mezi potenciální desítkou týmů pro play-off.

FBC Letka Toman Finance Group – FBŠ Hummel Hattrick Brno 1:11 (0:1, 1:6, 0:4)

Zahajovací sestava proti Letce měla totožnou podobu jako minule proti Českým Budějovicím. Brňané tak šli v plné síle do boje, nicméně první třetina jim nevycházela dlouho podle představ. V 16. minutě sice protlačil míček do sítě Adam Jiříček, jenže Letka vypadala, že se stále nehodlá vzdát.

Teprve druhá fáze zápasu jasně přiklonila skóre na stranu hostů. Hattrick se poměrně rychle dostal do střeleckého tempa, které mu zaručily velice pohodlné vedení 7:1. Domácí hráči si dokonce vybrali během kanonády svůj time-out, jenž jim ovšem výrazněji nepomohl k větší herní pohodě.

Ve třetí třetině nešlo očekávat žádný zvrat, což potvrzoval také Hattrick svými dalšími brankami. Letka se nedostala ani ke snížení, a tak se po závěrečném hvizdu radovali Jihomoravané z drtivého vítězství o deset tref. Díky němu má Hattrick sedmibodový náskok na jedenáctou příčku, a to pouhá tři kola před koncem základní části. FBŠ se tak značně přiblížilo play-off.

Statistiky utkání

Branky a nahrávky: 32. Čech (Vojáček) – 16. Hájek (Jiříček), 25. Malec (Jiříček), 26. Procházka (Zeisel), 31. Zouhar (Nagy), 32. Dvořák (Bednář), 38. Dvořák (Vlach), 40. Brom (Malec), 45. Malec (Jiříček), 47. Jiříček (Malec), 51. Vlach, 53. Malec (Brom). Trestné minuty: 4:2. Využití přesilovek: 0:0. Střely: 19:38. Diváků: 57. Odkazy k utkání: VIDEOPŘENOS, TEXTOVÝ ONLINE.

Sestavy

LetkaHattrick
Petr (Bazala) – Gryz, Slaběňák, Čech, Zach, Blecha, Kočí, Košarišťan – Šimík, Döhner, Svoboda – Vojáček, Blana (C), Hranický – Balner, Szemla, Peterek – Bura

Létal (Steiger) – Gryc, Hájek, Halama, Dvořák, Kůra M., Zeisel – Malec, Jiříček, Brom – Vlach, Bednář, Slezák – Zouhar, Procházka (C), Nagy – David, Zapletal

Pozápasové rozhovory

Zpět na úvod