Bulletin k utkání #64
20. kolo 1LM: vs. Ústí
Ženy se vrací po pauze, vydají se do Svitav

Ženy se vrací po pauze, vydají se do Svitav

Sváteční shon je minulostí, a tak se vrací i florbalový kolotoč. Holky Hattricku do něj naskočí už v sobotu, kdy se podruhé během tří týdnů představí na hřišti Svitav. Navážou na předchozí úspěch nad tímto protivníkem v rámci první ligy žen – východ?

Brňanky na tom jsou po předchozích duelech velmi slibně. Najely totiž na vynikající formu a vyhrály rovnou čtyřikrát z uplynulých pěti kol. Proto jim patří sedmá pozice tabulky s náskokem pěti bodů na osmé Svitavy. A právě tento celek bude jejich příštím soupeřem.

Svitavy také nemají špatné statistiky, když zvítězily třikrát za minulých pět střetnutí. Před Vánoci ovšem nestačily zrovna na Hattrick 3:7, čímž ztratily důležité body v tabulkovém minisouboji. Zatímco se tedy Brno bodově přiblížilo vyšším příčkám, Svitavy řeší další komplikace.

Pokud se sečte skóre z obou společných utkání tohoto ročníku, Hattrick vychází z porovnání jasně lépe. Konkrétně mluví v jeho prospěch poměr branek 14:4, na který plánuje znovu navázat. Jihomoravanky navíc motivuje fakt, že se mohou přiblížit na rozdíl jediného bodu šestému Hradci Králové. Dva body by je pak dělily od páté Horní Suché a čtvrtých Aligators.

Zápas se uskuteční v sobotu 6. ledna od 17 hodin. Ženské družstvo Hattricku nastoupí ve svitavské sportovní hale Na Střelnici, odkud poběží textový online.

1. liga žen – východ | 17. kolo

6. 1. 2024 | 17.00FbK TJ Svitavy – FBŠ Hummel Hattrick BrnoSH Na Střelnici Svitavy
Zpět na úvod