Bulletin k utkání #59
13. kolo 1LM: vs. Gullivers
Brněnské derby s Gullivers! Hattrick završí půlku základní části

Brněnské derby s Gullivers! Hattrick završí půlku základní části

Na velmi zajímavý souboj se mohou ve sváteční den těšit brněnští fanoušci. K městskému derby dojde v malé hale STAREZ ARÉNY Vodova, kde Hattrick přivítá Gullivers. V prvoligové historii dosud FBŠ vždy vyšlo ze vzájemných duelů úspěšně, zopakuje se to i tentokrát? Zároveň půjde o poslední zápas úvodní půlky základní části.

Již netradičně v pátek dostane první liga mužů další pokračování. Hattrick v něm vyzve městského soka Gullivers, který je znám hlavně z bitev na mládežnickém poli. Nicméně pár vzájemných střetnutí už absolvovala také družstva dospělých, v nichž zatím působili lépe svěřenci kouče Simona Šišky.

Jak jsou na tom ovšem oba týmy v aktuální tabulce? Gullivers patří šestá příčka tabulky, na níž poskočili díky výhře nad Chomutovem z minulého kola. Právě Severočechy tak odsunuli pod sebe a připsali si už druhý úspěch za sebou. Zároveň mají na kontě 70 vstřelených gólů, což je třetí nejvyšší počet ze všech účastníků soutěže. Více mají pouze Bulldogs (93) a Kladno (85).

Zato sezóna Hattricku zatím jde o něco méně komfortně. FBŠ se již propracovalo do elitní desítky a aktuálně je deváté, nicméně je potřeba stále vyhrávat a postupný progres potvrzovat. Hattrick dosud uhrál 15 bodů a má dvoubodový náskok na desátý Hradec Králové. Zároveň ho však dělí pouhé tři body od Gullivers, takže vítězství by domácím dost pomohlo. Zároveň jim však vyhovuje, že bodovali v každém z předešlých pěti zápasů.

Co se týče vzájemných utkání, historickou bilanci v první lize vede Hattrick. Nejprve z toho byla výhra 5:4 po nájezdech a následně i 4:3 v základní hrací době. Rival tak rozhodně má Hattricku co vracet a dá se očekávat nekompromisní boj.

Zápas bude kromě emocí také velmi atraktivní pro fanoušky. Opět se bude soutěžit o voucher v hodnotě 5 000 korun u partnera klubu Florbal.com. Odměnu obdrží ten, kdo trefí ze středu hřiště drobný otvor v překážce a dopraví míček do branky. V tomto ročníku se již jedna ze soutěžících radovala, přibude někdo právě nyní ve druhé přestávce ostře sledovaného derby?

Sledujte poslední utkání první poloviny základní části! V malé hale STAREZ ARÉNY Vodova se rozhoří bitva mezi Hattrickem a Gullivers od 19.00. Vstupné je 50 korun.

1. ligy mužů – 13. kolo

Pátek 17. listopadu | 19.00 | FBŠ Hummel Hattrick Brno – Sokol Brno I EMKOCase Gullivers
ZÁPASOVÉ CENTRUM | VIDEOPŘENOS

Zpět na úvod