Bulletin k utkání #55
5. kolo 1LM: vs. Kladno
Přijde výsledkové zlepšení? Do Brna míří Kanonýři

Přijde výsledkové zlepšení? Do Brna míří Kanonýři

Vůbec nic snadného nečeká o státním svátku florbalisty Hattricku. V pátém kole první ligy nastoupí k duelu s Kanonýry Kladno, kteří dosud prohráli pouze jednou. Zato Brňané doufají, že získají premiérovou výhru za tři body v tomto ročníku.

Momentální forma Hattricku skutečně není nijak oslnivá. FBŠ má za sebou čtyři utkání, z nichž vytěžilo pouze dva body za vítězství po prodloužení nad Startem98. Zbytek dosavadních soubojů dopadl v neprospěch Jihomoravanů, a to i nedělní brněnské derby s Bulldogs. V součtu to znamená dvanáctou pozici tabulky.

„Měli jsme po zápase delší debatu v šatně. Musíme změnit některé věci – je prvořadé zlepšit tréninky, jejichž odrazem potom je to samotné utkání. Myslím si, že tam máme největší rezervu,” říkal po porážce od buldoků trenér Simon Šiška.

Kladenští mají zatím na kontě sedm bodů, jež jim zaručují sedmou příčku soutěže. Jediná porážka Středočechů přišla v minulém kole, kdy podlehli doma Znojmu 4:5. Otázkou tak je, zdali se podaří Kanonýrům vrátit na vítěznou vlnu právě v Brně, nebo Hattrick využije svoji šanci uspět před domácím publikem.

Hattrick vyhrál každé z uplynulých čtyř vzájemných střetnutí. V postupové sezóně 2018/19 slavil výsledky 7:6 po prodloužení a 8:4, předchozí ročník pak přinesl skóre 5:2 a 5:4.

Aby Brňané přidali pátou výhru, budou si muset dát především pozor na Martina Fojtíka (6+1), Tadeáše Chrousta (2+5) či Matyáše Bachmaiera (5+1). Na straně Hattricku je zatím nejproduktivnější Matěj Hronek (4+1).

Dorazte se podívat na důležitý zápas i vy! Hraje se ve sváteční čtvrtek 28. září od 13.00 v malé hale STAREZ ARÉNY.

1. liga mužů – 5. kolo

Čtvrtek 28. září | 13.00 | FBŠ Hummel Hattrick Brno – Kanonýři Kladno
ZÁPASOVÉ CENTRUM | VIDEOPLATFORMA

Zpět na úvod