Bulletin k utkání #55
5. kolo 1LM: vs. Kladno
Ženy dvakrát vítězné! Poradily si s Horní Suchou i Svitavami

Ženy dvakrát vítězné! Poradily si s Horní Suchou i Svitavami

Téměř dokonalý víkend mají za sebou holky Hattricku. Absolvovaly premiérové domácí dvojkolo sezóny v první lize žen – východ, z něhož vytěžily krásných pět bodů. V sobotu se jim podařila otočka s Horní Suchou, na kterou navázaly přesvědčivým vítězstvím nad Svitavami.

FBŠ Hummel Hattrick Brno – FbK Horní Suchá 5:4p (2:2, 1:2, 1:0 – 1:0)

Sobotní duel s Horní Suchou přinesl přetahovanou, ve které se v první třetině obrátilo skóre z jedné strany na druhou. A následně se zastavilo na remízovém stavu 2:2. Také další průběh hry byl vyrovnaný a Hattrick neměl žádnou lehkou práci. Navíc se mu situace zkomplikovala, když Horní Suchá v prostřední části získala vedení 4:3.

Brňanky ovšem zabojovaly a nenechaly si výsledek utéct. Na 4:4 upravovala Sabina Slováková ve 49. minutě, což znamenalo i remízu po základní hrací době. V prodloužení potom zamířila přesně Šárka Zhébalová (v zápase 2+0) a Hattrick slavil cennou výhru. Dvěma body se dále prezentovaly Zuzana Wilczek a Linda Hyksová (1+1). Právě pro druhou jmenovanou šlo o 97. a 98. bod v dresu Hattricku.

Branky a nahrávky: 13. Zhébalová (Rozenbergová V.), 14. Hyksová (Wilczek), 23. Wilczek (Hyksová), 49. Slováková (Řeháková), 64. Zhébalová (Brančíková) – 5. Volná (Marečková), 14. Marečková (Brůžková), 21. Glasová (Kučerová), 34. Glasová, . Trestné minuty: 0:6. Využití: 0:0. Střely: 42:39.

HattrickHorní Suchá
Poláčková – Růžičková, Rozenbergová V., Václavíková, Brančíková – Praxová, Wilczek, Hyksová – Rozenbergová K., Slováková (C), Skořinská – Zhébalová, Šorfová, Řeháková – Rochowanská, MášováKlečková (Waloszková) – Kučerová, Kuřítková, Brůžková, Volná, Zaydlarová, Janečková – Moravcová, Glasová, Machová – Pastušková, Marečková (C), Přenosilová – Vandasová, Hrušková, Kišová

FBŠ Hummel Hattrick Brno – FbK TJ Svitavy 7:1 (1:1, 5:0, 1:0)

Výrazněji si Hattrick počínal v neděli, když přivítal na svém hřišti Svitavy. Po rovnocenném úvodním dějství, jež dopadlo 1:1, se roztrhl pytel s góly a domácí odskočily na vysoký rozdíl 6:1. V závěrečné části se již trefily pouze jednou, v kompletním součtu ale dohrály utkání s velkým přehledem.

Díky pěti bodům z víkendu se ženy drží na čtvrté pozici první ligy – východ. Jenom o skóre je na tom lépe třetí Jihlava, zatímco druhé Aligators Šitbořice a vedoucí Dobruška mají pouze o bod více. Právě aligátorky se stanou příštími soupeřkami Hattricku, a to v sobotu 30. září od 18.00 ve sportovní hale Maloměřice.

Branky a nahrávky: 13. Mášová (Wilczek), 25. Zhébalová (Růžičková), 27. Wilczek, 28. Soušková (Šorfová), 30. Růžičková (Zmrzlá), 33. Praxová (Zmrzlá), 51. Šorfová (Zhébalová) – 3. Jirčíková T. (Kolínková). Trestné minuty: 2:4. Využití: 1:0. Střely: 36:32.

HattrickSvitavy
Poláčková – Růžičková, Rozenbergová V., Václavíková, Soušková, Zmrzlá – Praxová, Wilczek, Hyksová – Rozenbergová K., Slováková (C), Skořinská – Zhébalová, Šorfová, Rochowanská, MášováRubešová (Bartošová) – Přikrylová, Prokešová M., Machová, Prokešová L., Motlová, Jirčíková K., Bekeová – Kolínková, Jirčíková T., Olšánová – Křivková, Ponížilová, Sýkorová, Minářová Kristýna, Strýčková, Niklová (C), Minářová Klára, Daňková
Zpět na úvod