Bulletin k utkání #55
5. kolo 1LM: vs. Kladno
Derby se Hattricku nevydařilo, gólově se držel jen v první třetině

Derby se Hattricku nevydařilo, gólově se držel jen v první třetině

Jednoznačným výsledkem skončilo brněnské derby ve 4. kole první ligy mužů. Florbalisté Hattricku v něm nestačili na Bulldogs, kteří vyhráli šestigólovým rozdílem. Do vysoké náskoku se domácí tým dostal především díky vydařené druhé a třetí třetině.

Bulldogs Brno – FBŠ Hummel Hattrick Brno 10:4 (3:3, 3:0, 4:1)

Vůbec poprvé v ročníku nastoupil do brankoviště Ondřej Kolajta, zato zbytek zahajovací formace zůstal stejný jako v předchozím utkání se Znojmem. A první část byla poměrně dost divoká. Hattrick se brzy ujal vedení 2:0, jenže buldoci během několika minut dotáhli na remízu. Následně hosté získali vedení ještě jednou, nicméně rivalové opět odpověděli a i díky dvěma využitým přesilovkám hráli po úvodní třetině 3:3.

V další fázi duelu se již skóre překlopilo jasně na stranu buldoků. Do poloviny hrací doby odskočili na komfortních 6:3 a kontrolovali dění na hřišti. Navíc proměnili také svoji třetí početní převahu v utkání a směřovali za úspěchem v derby. Celkově proměnili domácí v zápase přesilovek pět.

Také závěrečné dějství odstartovalo rychlou trefou Bulldogs, a to už třicet sekund po zahajovacím hvizdu. Manko Hattricku navíc rostlo i nadále a vyšplhalo se až na finálních 4:10. FBŠ tak podruhé v řadě nestačilo na buldoky v prvoligovém zápase a hosté se museli smířit se třetí porážkou ze čtyř uplynulých kol.

Další pokus zlomit nepříznivou bilanci přijde ve čtvrtek 28. září. Sváteční měření sil se uskuteční od 13 hodin ve velké STAREZ ARÉNĚ.

Statistiky utkání

Branky a nahrávky: 12. Zukal (Mráz), 14. Mráz, 19. Vágner (Mráz), 23. Pešák (Vágner), 27. Kladivo (Marek), 30. Mráz (Vaverčák), 41. Kladivo (Sedmera), 42. Kladivo (Vágner), 47. Gregr (Kladivo), 59. Sedmera (Valachovič) – 6. Kůra J. (Slezák), 10. Hronek (Procházka), 16. Hronek (Procházka), 49. Hronek. Trestné minuty: 0:12. Využití: 5:0. Střely: 29:16. Diváků: 230.

Sestavy

BulldogsHattrick
Faltus (Ott) – Pešák, Marek (C), Mazáč, Vítek – Valachovič, Sedmera, Kladivo – Vaverčák, Gregr, Mráz – Czernek, Kučera, Vágner, ZukalKolajta (Steiger) – Kůra J., Suk, Halama, Gryc, Kůra M., Zeisel, Hájek – Vlach, Jiříček, Slezák – Hronek, Fuchs (C), Procházka – Zouhar, Bednář, Morávek – Zapletal, Máček

Pozápasové rozhovory

Sestřih utkání

Zpět na úvod