Bulletin k utkání #4
18. kolo: Hu-Fa PANTHERS OTROKOVICE
Přijďte na online nábor dívčích kategorií Hattricku

Přijďte na online nábor dívčích kategorií Hattricku

Nábor do ženské složky rozjíždí Hattrick Brno! Už v pátek 8. ledna od 19.00 bude možnost připojit se na online schůzku, kde se budou probírat všechny důležité informace o členství v klubu. Připojit se může úplně každý.

Hattrick přijímá do ženské složky děvčata každého věku. A právě proto se klub rozhodl uspořádat online schůzku, kde se zájemkyně i jejich rodiče dozvědí všechny důležité informace o klubu. Ať už jde o jeho koncepci, výchovu hráčů, jak vypadá mládežnická struktura nebo co Hattrick nabízí pro individuální rozvoj.

Dostane se však i na spoustu dalších klíčových témat. Zastoupení na online schůzce bude mít jak trenérský štáb, tak i samotné vedení klubu. Celkově tak představí nejdůležitější aspekty fungování Hattricku. Samozřejmostí je prostor na dotazy účastníků, takže ohledně ženské složky se může rozebrat úplně všechno.

Online setkání je otevřené úplně pro kohokoliv. Stačí se připojit pomocí platformy MS Teams, která na počítači funguje přímo z internetového prohlížeče. V případě mobilu funguje odkaz po stažení příslušné aplikace na Android nebo iOS.

Náborová akce se uskuteční v pátek 8. ledna 2021 od 19 hodin. Facebookovou událost k akci najdete ZDE.

ODKAZ NA ONLINE SCHŮZKU: https://1url.cz/@hattrick-nabor-online

Zpět na úvod