Bulletin k utkání #37
Florbalový čtvrtek 2022: vs. Plzeň a Židenice
Brom po Startu98: Závěr duelu? Myslel jsem si, že odpadnu

Brom po Startu98: Závěr duelu? Myslel jsem si, že odpadnu

Pořádně emotivní souboj, jehož koncovku zvládl Hattrick. Parádní obrat se vydařil o víkendu brněnským florbalistům proti Startu98, po němž se podělil o dojmy Tomáš Brom. A ten potvrdil, že měření sil nebylo úplně snadné ustát ani pro tak zkušeného hráče, jakým je právě on sám.

„Zápas se velmi těžko hodnotí. Ty dvě třetiny a skóre 1:6, to bylo hrozné. Pak jsme si ale něco řekli v šatně – a bylo super, že jsme si to řekli jako hráči ještě před příchodem trenérů,” oceňoval Tomáš Brom po velkolepé otočce Jihomoravanů na 7:6.

Brno začalo ve třetí části stahovat pětigólové manko, přičemž každá trefa vlila Hattricku novou krev do žil. „Ten závěr byl matlanice. Mám radost z vítězství, ale byly to pořádné nervy. Myslel jsem si, že na konci odpadnu,” přiznal kanonýr domácího mančaftu.

Samotný Brom se snažil uklidňovat mladé borce v sestavě, aby drželi emoce na uzdě. „Nicméně ve mně samotném to vřelo, jak jsme se postupně přibližovali ve skóre. Bylo to stále intenzivnější,” přibližoval sedmadvacetiletý útočník. Na konci tak mohla převládnout radost, jelikož Hattrick dovedl zvrat až do vydařeného finiše.

„Když jsem si po zápase sedl v šatně, tak jsem se nad ním zamyslel. A pocity jsem měl takové kombinované,” doplnil Brom. Také on se na výhře podílel dvěma brankami, jež v konečném součtu měly cenu zlata.

Poslechněte si kompletní ohlasy ve videu níže. Kromě rozhovoru s Bromem můžete vyslechnout také hodnocení trenéra Simona Šišky. A nezapomeňte, že už tento týden se bude konat velký florbalový čtvrtek 17. listopadu. Nejdříve hrají muži v Maloměřicích od 14.00 s Plzní, načež ženy čeká derby od 18 hodin na hale CESA VUT se Židenicemi.

Zpět na úvod