Bulletin k utkání #33
9. kolo: BUTCHIS
Další bitva o čelo! Jak si povede Hattrick proti Butchisu?

Další bitva o čelo! Jak si povede Hattrick proti Butchisu?

Florbalisté Hattricku nemají ani chvilku klid. V minulém kole první ligy uhájili pozici lídra proti Ústí, přičemž v nadcházejícím zápase o ni budou muset bojovat znovu. Tentokrát přijede do Brna nováček Butchis, který má bombastický nástup do soutěže.

V lize jsou pouze dva týmy se ziskem přes dvacet bodů. Jsou jimi Hattrick a právě jeho další soupeř Butchis. Brňané se chlubí výbornou bilancí, když z dosavadních osmi zápasů ani jednou neprohráli – z toho třikrát uspěli v prodloužení či nájezdech. Stejný počet 21 bodů však nasbíral i Butchis, jenž má pouze o šest gólů horší rozdíl skóre.

Oba týmy tak těží ze skvělé formy, kterou si chtějí udržet i nadále. Svěřenci trenéra Simona Šišky jsou navíc povzbuzeni předchozím víkendem, z něhož si odnesli velmi cenný úspěch 5:4 ze hřiště Florbalu Ústí. Neporazitelnosti Hattricku se snaží Butchis vzdorovat statistikou čtyř vítězství za sebou, přičemž v minulém týdnu zdolal 6:3 Bulldogs.

Pro Hattrick půjde o premiérové setkání s Butchisem, jenž prožívá i trochu pohádkový příběh. Samotný klub byl založen roku 2006, v následujícím období vznikl také mužský A-tým a začala postupná cesta nahoru. Ta přinesla i nynější premiéru ve druhé nejvyšší lize, kde zatím mančaft se sídlem v Praze útočí na čelo.

Nejlepším hráčem bodování Butchisu je Jakub Černý, a to díky bilanci třinácti tref a osmi asistencí. Přes deset kanadských bodů se již přehoupli také Erik Papež (8+8) s Jakubem Pechou (7+5). Na straně Hattricku aktuálně vede produktivitu Tomáš Brom díky pěti gólům a osmi finálním přihrávkám. Vysoko se drží třeba také René Slezák (5+8) nebo David Sládeček (2+8).

Přijďte na klíčový zápas do haly Maloměřice i vy! Hraje se od 18 hodin v neděli 23. října.

Zpět na úvod