Bulletin k utkání #3
7. kolo: Předvýběr.CZ Florbal MB
VIDEO: Hattrick proti covidu! Kouč ukazuje, jak se dá nyní trénovat

VIDEO: Hattrick proti covidu! Kouč ukazuje, jak se dá nyní trénovat

Ani současná situace není překážkou, aby se vůbec netrénovalo! Kouč Simon Šiška v přehledném videu ukazuje různé cviky k individuální přípravě, ať už na hřišti nebo třeba na schodech. Hattrick zároveň dal dohromady mapku sportovišť, kde lze cvičit v souladu s vládními opatřeními.

Nápad na tréninkové tipy, které se názorně předvedou ve videu, dali dohromady trenéři A-týmu Marek Fiala a Simon Šiška. S marketingovým oddělením klubu tak vytvořili video s jasnou myšlenkou: podpořit snahu všech členů Hattricku, aby rozvíjeli svoji fyzičku i přes aktuální omezení. Video je proto určené všem věkovým kategoriím Hattricku a nabízí (nejen) mládeži super příležitost se hýbat.

„Materiál má za cíl, aby se hráči i hráčky snáze zorientovali v pohybových dovednostech a našli vhodné postupy pro trénink,“ přiblížil mluvčí Hattricku Kryštof Severa. Důležité přitom je, že většinu cviků není nutno dělat pouze na hřišti. Určitě se dá využít volné prostranství, příroda, parky a podobně. Možností je rozhodně spousta. Video je ke zhlédnutí zde:

Můžete se spolehnout na své trenéry, kteří vám v případě zájmu ochotně poradí jak s místy na trénování, tak s konkrétními cviky. Hattrick Brno pro vás také nachystal mapku některých míst, jež jsou veřejnosti přístupná, a dá se na nich přípravu z videa provádět.

Především ale na sebe dávejte pozor a řiďte se všemi aktuálními opatřeními vlády. Jenom tak přečkáme nynější situaci a vrátíme se do plného tréninku. Věříme, že to dohromady dokážeme a porazíme koronavirus. Ani takový soupeř nás nedokáže porazit. Pojďme do toho naplno, protože Spolu jsme Hattrick!

Zpět na úvod