Bulletin k utkání #26
Pohár ČF: Aligators
Rozjíždí se pohár! Hattrick v něm začne proti Aligators

Rozjíždí se pohár! Hattrick v něm začne proti Aligators

Florbalová sezóna pozvolna startuje. V neděli čeká Hattrick premiéra v Poháru Českého florbalu, kde zahajuje vrcholovou skupinu proti regionálnímu rivalovi Aligators. Pro svěřence trenéra Simona Šišky půjde o první ostrý souboj po přípravném období.

Naposledy se Brňané představili na palubovce v Pardubicích, kde odehráli poslední duel play-down Livesport Superligy 2021/22. Právě tato bitva rozhodl o tom, že teď je čeká působení v první lize mužů. Hattrick tak teď stojí před novou výzvou, na kterou se mohou naladit právě pohárovými zápasy.

Úvodní z nich jim postaví do cesty Aligators. Mančaft, jenž ještě loni hrál Národní ligu, ale po převedení soutěže se dostal o jeden ligový stupínek výše. Půjde tak o nováčka ve druhé nejvyšší soutěži, jehož domovským sídlem jsou Klobouky u Brna. Hattrick se proto může hned těšit na derby regionálního rázu.

„Příprava byla náročná a dlouhá, ale myslím si, že jsme k ní přistoupili zodpovědně. Věřím, že po fyzické stránce jsme plně připraveni na sezónu,” vyzdvihuje Tadeáš Gryc, který přišel do hlavního mužstva v průběhu uplynulého ročníku. A osvědčil se jako kvalitní součást týmu, jenž chce proti Aligators podat zodpovědný výkon.

Letos je systém vrcholové části poháru odlišný od předchozích let. Všichni účastníci skupin totiž postupují do pátého kola, přičemž výsledky ve skupině určí jejich další los. Konkrétně Hattrick poměří kromě Aligators síly se Spartou Praha a Chodovem.

Utkání Hattrick–Aligators hostí sportovní hala v Maloměřicích, a to v neděli 14. srpna od 16 hodin. Vstupné na pohár je zdarma, proto neváhejte a přijďte naplno podpořit A-tým přímo na tribuny!

Pohár Českého florbalu – vrcholová skupina


14. srpna 202216.00FBŠ Hattrick Brno – AligatorsONLINEVIDEO
Zpět na úvod