Bulletin k utkání #14
7. kolo: Televizní bitva s Panthers Otrokovice
Televizní řežba s Otrokovicemi! Napište si o lístky na televizní bitvu

Televizní řežba s Otrokovicemi! Napište si o lístky na televizní bitvu

Livesport Superliga se vrací po reprezentační pauze ve velkém stylu. Florbalisté Hattricku pořádají televizní zápas, ke kterému přijedou Panthers Otrokovice. A dá se očekávat velkolepý souboj, v němž půjde o hodně.

Před superligovou přestávkou se Hattrick utkal s Mladou Boleslaví. Středočeši potvrdili roli velkého favorita a Brňané zůstali na spodku tabulky. Aktuálně mají na kontě jediný bod a doufají, že v televizní bitvě proti Otrokovicím by mohli přidat další.

Utkání, jež odvysílá ČT Sport, bude určitě velice vyhecovaný. Otrokovice se nacházejí v podobné části tabulky jak Hattrick, takže půjde o rovnocenný duel. Navíc v dresu Panthers působí hned několik bývalých florbalistů domácích, ať už jde o Davida Medka, Víta Máčka nebo Jiřího Halamu.

Velkou show přitom můžete zažít na vlastní kůži. Po dlouhé době se nabízí příležitost navštívit v Brně takto masivní zápas Livesport Superligy, a to úplně ZDARMA! Volné vstupenky získáte, když vyplníte formulář v následujícím odkazu: www.1url.cz/@hattrick-volne-vstupenky-tv.

NAPIŠTE SI O LÍSTKY ZDARMA

V uplynulém kole prohrály Otrokovice doma s Českou Lípou 9:11. Přesto na tom jsou o něco málo lépe než Brno, jelikož ve třetím kole uspěly nad Pardubicemi. Na kontě tak mají tři body a mají trochu blíže k postupu do předkola play-off. Když ovšem Hattrick zvládne vzájemné střetnutí, situace se nakloní zase na jeho stranu.

Měření sil vyhlíží obránce Lukáš Jalový. „Tým Otrokovic se mezi ročníky hodně proměnil. Proto nevím moc co očekávat. Předpokládám, že budou hrát hlavně dobře směrem dozadu a využívat rychle brejky,“ přemítal bek.

Jako klíčový faktor ale vidí skvělé fanoušky Hattricku, které tým bude rozhodně potřebovat. S nimi bude minimálně o třídu silnější. „Věřím, že si na pondělní utkání najde cestu hodně našich fanoušků, opět vytvoří skvělou atmosféru a poženou nás za prvním vítězstvím sezóny,“ burcoval Jalový.

Nezapomeňte přijít i vy! Televizní přenos na ČT Sport začíná v 19.20, brzy potom i samotný duel. Pravý zážitek ale získáte pouze na tribunách, kde se rozjede bouřlivá atmosféra a uvidíte špičkový florbal přímo na vlastní oči. Partnerem utkání bude náš partner BRuNO Family Park.

NAPIŠTE SI O LÍSTKY ZDARMA

Livesport Superliga

7. kolo

FBŠ Hummel Hattrick Brno – Navláčil PANTHERS OTROKOVICE17. října | 19.20ONLINEVIDEO
Zpět na úvod