Bulletin k utkání #14
7. kolo: Televizní bitva s Panthers Otrokovice
Televizní bitva! Pojďte zdarma na florbal proti Otrokovicím

Televizní bitva! Pojďte zdarma na florbal proti Otrokovicím

Hattrick opět po roce odehraje duel v hale Vodova! A důvod je zřejmý: televizní utkání, které odvysílá stanice ČT Sport. V rámci něj Brňané narazí na Otrokovicem, a vy můžete být u toho díky volným vstupenkám.

Televizní souboj ve Vodově ulici? Pokaždé velký zážitek. Toto místo je jako stvořené florbal, vždy přijde hromada fanoušků a vytvoří neopakovatelnou atmosféru. Jde tak o vynikající šanci, jak ukázat florbal ve vší majestátnosti po celém Česku. Výborně to prokázal Hattrick v prosinci 2019, kdy doma rozdrtil Black Angels před zraky více než 600 fanoušků přímo v hale a tisíců dalších u televizních obrazovek.

Velkou show přitom můžete zažít na vlastní kůži. Po dlouhé době se nabízí příležitost navštívit v Brně takto masivní zápas Livesport Superligy, a to úplně ZDARMA! Volné vstupenky získáte, když vyplníte formulář v následujícím odkazu: www.1url.cz/@hattrick-volne-vstupenky-tv.

Navíc se bude hrát na legendárním místě. Hala Vodova letos hostila domácí mistrovství světa juniorů, kde obhájili Češi titul mistrů světa. Hattrick tady zase nastartoval historickou cestu za postupem do superligy, když dvakrát za sebou porazil Bulldogs. Jde tak o velkolepou arénu, která je jako stvořená pro florbalové úspěchy.

Dalším důvodem přijít je vynikající bilance Hattricku. Před kamerami ČT Sport vyhrál v první superligové sezóně hned třikrát ze čtyř pokusů, jednou pak vybojoval aspoň bod. O rok později Brno zdolalo Pardubice a teď může televizní statistiku ještě vylepšit. Nastoupí tak proti Otrokovicím, kde hraje hned několik bývalých florbalistů Hattricku.

Oba týmy bojují o předkolo play-off a přichází skvělá možnost se mu přiblížit. Přijďte do haly Vodova i vy v pondělí 18. října od 19:30, protože to bude velké. Nepromarněte příležitost být na tribunách a nechte se unést elektrizující atmosférou. Jestli vám unikl odkaz na lístky zdarma, najdete ho ZDE.

Zpět na úvod