Bulletin k utkání #14
7. kolo: Televizní bitva s Panthers Otrokovice
Mladé naděje: hrála holčičí družstva i přípravka

Mladé naděje: hrála holčičí družstva i přípravka

Další týden mládežnického florbalu je za námi. Do akce se dostaly jak naše holčičí kategorie v podobě dorostenek a mladších žákyň, tak nechyběly nové zkušenosti pro nejmladší děti v přípravce. Podívejte se na souhrn jejich počínání.

Dorostenky

Se vstupem do nového ročníku mohou být dorostenky spokojené napůl. V derby sice nestačily na Bulldogs Brno 3:5, dojem však napravily druhým zápasem turnaje proti Aligators. Z něj odešly s jasným vítězstvím 6:1, k němuž pomohla třemi trefami Karolina Bartoňková.

V tabulce 1. ligy dorostenek se Hattrick nachází na třetím místě. Příští dvojutkání ho čeká již o nadcházejícím víkendu, kdy vyzve aktuálního lídra ze Znojma a dalšího brněnského rivala Židenice. Za fotky z turnaje děkujeme Jiřímu Pavlíkovi!

Foto: Jiří Pavlík
Foto: Jiří Pavlík
Foto: Jiří Pavlík


Dorostenci

Skvěle si s programem zápasů poradili dorostenci, které čekaly duely se Šternberkem a Vsetínem. V nich si Brňané vedli znamenitě, když prvního soupeře porazili 10:5 a druhého 11:5. Proti Šternberku zářili Jáchym Eliáš s Michalem Malcem, kteří měli shodně jeden gól a tři asistence.

Ve druhém střetnutí se Vsetínem dal čtyři branky Jakub Vařecha, jehož doplnil bilancí 1+2 Adam Klusoň. Dorostenci Hattricku tak hájí jedenáctou příčku tabulky a oproti minulým týdnům si přilepšili.

Mladší žáci

Ligová sezóna pokračovala i pro dvě družstva mladší žáků. A-tým Hattricku přestřílel Znojmo a Troopers Black, zatímco nestačil na Gullivers. Druhý výběr potom slavil tři výhry ze tří pokusů, když se mu výsledkově zadařilo proti ZŠ Očovská Hodonín Blue, Valticím i Dragons. Hlavní však byl zážitek ze hry, který si oba týmy dosyta užily.

Mladší žákyně

S vynikající bilancí se vrací z turnaje mladší žákyně. Na něm se představily týmy Hattrick Blue i Hattrick White, které kromě remízy ze vzájemného souboje všechny další zápasy vyhrály. Úspěch následně oslavily vítězným tanečkem, jenž si můžete pustit rozkliknutím přehrávače níže. 

Přípravka

Do hry šla také všechna tři družstva kategorie přípravky. Hráči a hráčky v nich sbírali zkušenosti z ostrých zápasů a zlepšovali se v základních dovednostech. V rámci turnaje tak mohl Hattrick poměřit síly s celky jako Troopers Green, Znojmo ZŠ Mládeže nebo Znojmo LAUFEN.

Na závěr opět připomínáme všem rodičům, trenérům, ale třeba i samotným hráčům a hráčkám možnost využít naši platformu HATTRICK LIFE. V rámci ní můžete sdílet fotky, videa a další obsah (nejen) z mládežnických turnajů a ukázat nám, jak žijete pohromadě s Hattrickem. Své příspěvky posílejte na e-mail mima@hattrick-brno.cz a objeví se jak na Hattrick Life, tak třeba i zde ve webovém souhrnu či na sociálních sítích. Děkujeme!

Zpět na úvod