Bulletin k utkání #8
22. kolo: TJ Sokol Královské Vinohrady
Přihlaste se na velikonoční soustředění dívek Hattricku!

Přihlaste se na velikonoční soustředění dívek Hattricku!

Velkou událost nachystalo vedení Hattricku zájemkyním z dívčích týmů. V období 2.–4. dubna se uskuteční velikonoční soustředění pro hráčky od šesti do patnácti let. Akce se koná v Jedovnicích, a právě teď se otevírají přihlášky.

Na velikonoční soustředění mohou vyrazit i zájemkyně, které dosud nejsou členkami Hattricku Brno. Akce je tak dostupná i pro širokou veřejnost, stačí pouze vyplnit přihlašovací formulář v odkazu ZDE. Počet míst je omezen!

Půjde o třídenní akci v Jedovnicích, která proběhne v termínu od pátku 2. dubna do neděle 4. dubna 2021. Cena soustředění je 2 000 korun za hráčku – zahrnuje ubytování, dopravu (pouze cesta tam), plnou penzi (snídaně, svačina, oběd, svačina a večeře), pravidelný pitný režim, program soustředění, halu a tréninkové tričko.

Zúčastnit se může jakákoliv hráčka ve věku 6–15 let. Víte o někom, kdo by mohl mít o velikonoční soustředění zájem? Nezapomeňte mu dát vědět a pozvat na facebookovou událost velikonočního soustředění! Událost si můžete rozkliknout ZDE.

Kontaktní osobou k velikonočnímu soustředění je Monika Chromá (telefon: 730 165 410, e-mail: chroma@hattrick-brno.cz), která je připravena odpovědět na jakýkoliv dotaz týkající se akce. Budeme se na vás těšit a #SpoluJsmeHattrick!

Zpět na úvod